Routebeschrijving

Vanuit het oosten/zuiden/westen neem je richting Leeuwarden (N31). Volg op de N31 richting Stiens. Neem afslag 22 richting Stiens.  Je komt dan op de N383. Op de eerste rotonde sla je rechtsaf richting Stiens, dit is de N398. Volg deze weg tot je op een rotonde komt waar je op de N357 komt.
Volg deze richting Holwerd, na de afslag Finkum (Finkum niet inrijden) neem je de eerste afslag rechts. Let op, dit is een kleine afslag. Je komt dan op het landbouwpad, die rijd je een heel klein stukje terug richting Stiens. Je ziet al na enkele meters aan je linkerhand een betonpad. Dat ga je in. Aan het eind van het betonpad ga je linksaf en het is dan de rechtse boerderij.
Vanuit Leeuwarden rijd je richting Stiens/Holwerd. Stiens voorbij rijden en verder de bovenstaande beschrijving volgen vanaf: Volg deze richting Holwerd….
Vanuit Sint Annaparochie rijd je richting Stiens tot je bij de rotonde komt, volg dan de routebeschrijving vanaf: Volg deze richting Holwerd…

Vanuit Holwerd/Hallum rijd je richting Stiens. voorbij Hijum en vlak voor de brug bij Feinsum (Finkum) sla je linksaf. Volg verder de bovenstaande beschrijving vanaf: Let op, dit is een kleine afslag…

Je kunt de auto op het erf parkeren. Op de schutting zie je een bord met praktijk erop. Volg dat bord, ga door het hek en loop het pad af tot je bij een deur komt waar praktijk bij staat.

 

Openbaar vervoer

Neem bus 54 of 60 en bij Finkum uitstappen. Meld het even als je met de bus komt, voor vervoer van en naar de bushalte wordt dan gezorgd.

 

Adres:
Poelhuzen 2 (Poelhuizen 2)
9053 LN Feinsum (Finkum)
(Friesland, 10km ten noorden van Leeuwarden)

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze cookies worden gebruikt om content te personaliseren, voor marketingdoeleinden, om social media functies aan te bieden en het bezoek op deze website te analyseren.

Accepteren