Healing 1 workshop

Om te kunnen healen hoef je geen ‘gave’ te hebben, iedereen kan het leren. In de eerste workshop krijg je de basistechnieken van het healen. Na de workshop kun je stress en spanning wegnemen, pijn verlichten, eenvoudige aandoeningen genezen en in het algemeen genezingsprocessen bevorderen. We behandelen de volgende thema’s: Jezelf en degene die je behandelt aarden. Beschermen van jezelf tijdens een behandeling. Scannen van het energieveld en het waarnemen van energie tekorten en energie ophopingen in de aura. Verwijderen van ophopingen en opvullen van tekorten. Het cheleren van energie. De ethiek van het healen. De cursus is op vrijdagavond en zaterdag.

Extra informatie

Kosten: € 115

Inclusief cursusmap en certificaat.
Betaling in termijnen is mogelijk.


voor ieders veiligheid

Om verantwoord met elkaar te kunnen oefenen en omdat de ventilatie mogelijkheid in de cursusruimte beperkt is, vraag ik iedere cursist (bij voorkeur) om een vaccinatie-, een herstel-, of een testbewijs. Maar een negatieve zelftest mag eventueel ook. Op deze manier kunnen we ons vrij en zonder restricties met de cursus bezig houden.

Interesse?

Er zijn nog geen nieuwe cursus data bekend. Als je op de hoogte wilt blijven, kan je hieronder je e-mailadres invullen en dat ontvang je éénmalig een melding als er nieuwe data bekend zijn.
Je e-mailadres wordt na het verzenden van de melding uit het systeem verwijderd.

Je bent vergeten om dit veld in te vullen. Dit e-mail adres lijkt niet goed.

Je bent ingeschreven voor een herinnerings-e-mail.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze cookies worden gebruikt om content te personaliseren, voor marketingdoeleinden, om social media functies aan te bieden en het bezoek op deze website te analyseren.

Accepteren