Master traject

Beroepsopleiding Reiki master.

Deze beroepsopleiding Reiki Master duurt een jaar en bestaat uit de hieronder genoemde cursussen en een stageperiode waarin je intensief door mij wordt begeleid. Het traject is individueel.

Je loopt een jaar stage bij mij en/of een andere Reiki praktijk of opleiding. Dit houdt in dat je meehelpt bij de Reiki cursussen en de oefenavonden, waarbij je gaandeweg steeds meer zelfstandig gaat lesgeven.

Daarnaast behandel je als stage opdracht vijf mensen minstens zes keer en je maakt hier een verslag van. Het is de bedoeling dat je mensen met verschillende soorten klachten behandelt. Dit mogen mensen uit je eigen omgeving zijn. Je ervaringen en je verslagen worden besproken tijdens minimaal 3 uren supervisie. Je afstudeeropdracht bestaat uit het schrijven van je eigen Reiki I cursus en het inwijden van tenminste twee mensen in Reiki I. Na iedere cursus krijg je een certificaat en als je stage en afstudeeropdracht voldoende zijn afgerond, krijg je het diploma Reiki Master.

Je mag langer over het traject doen, als je meer tijd tussen de cursussen wilt hebben. Als je je hebt aangemeld, moet  je je nog wel apart voor de bovenstaande cursussen aanmelden, onder vermelding van ‘Master traject’ in het vak met eventuele extra informatie. De stage kun je beginnen nadat je Reiki III A hebt gedaan. Ook als je al enkele van de cursussen hebt gevolgd, kun je instappen bij het Master traject. Uiteraard wordt dan het cursusgeld van de al gevolgde cursussen afgetrokken van het te betalen eindbedrag.

Na het volgen van de cursus Reiki III B wordt het aanbevolen om lid te worden van de beroeps vereniging van Reiki Masters: de Cirkel, je staat dan ingeschreven als Reiki Master. De onderstaande data zijn instap momenten en vallen samen met cursussen die horen bij de opleiding.

Extra informatie

Kosten: € 1100,00

Er zijn 3 verschillende betalingsmogelijkheden.

Je kunt in 11 maandelijkse termijnen van €100,00 betalen.
Je kunt ook per onderdeel betalen. Je betaalt dan per cursus, de totale kosten van de cursussen zijn € 795,00.
De kosten van de begeleiding tijdens de stage, de afstudeeropdracht en de supervisie is € 305,00. Ook de begeleiding is in onderdelen of termijnen te betalen.
Je kunt het cursusgeld in één keer betalen. Je krijgt dan een korting van € 100,00 en daarmee komt het bedrag op €1000,00.

Cursus moment

De cursus momenten zijn in overleg.

Deze momenten kan ik niet..

Als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe momenten, kan je hieronder je e-mailadres invullen en dat ontvang je éénmalig een melding als er nieuwe data bekend zijn.
Je e-mailadres wordt na het verzenden van de melding uit het systeem verwijderd.

Je bent vergeten om dit veld in te vullen. Dit e-mail adres lijkt niet goed.

Je bent ingeschreven voor een herinnerings-e-mail.

Direct inschrijven voor deze cursus

Je bent vergeten om dit veld in te vullen.
Je bent vergeten om dit veld in te vullen
Je bent vergeten om dit veld in te vullen
Je bent vergeten om dit veld in te vullen
Je bent vergeten om dit veld in te vullen
Je bent vergeten om dit veld in te vullen
Je bent vergeten om dit veld in te vullen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze cookies worden gebruikt om content te personaliseren, voor marketingdoeleinden, om social media functies aan te bieden en het bezoek op deze website te analyseren.

Accepteren