Mindfulness

Mindfulness betekent leven met aandacht. En dat is precies wat je in deze cursus leert. Door allerlei oefeningen leer je te leven in het hier en nu, waardoor je volledig in contact met jezelf blijft. Hierdoor wordt je je duidelijk bewust van wat je elk moment ervaart en creëer je een bewuste levenshouding. Je komt los van automatische gedachten en onbewuste denkpatronen. Vaak zijn deze patronen en automatische gedachten de oorzaak van negatieve gedachten over onszelf. Het spreekt voor zich dat deze de stemming negatief beïnvloeden. Deze onbewuste patronen en gedachten kunnen zelfs de oorzaak van depressies zijn. Met mindfulness leer je niet te oordelen over jezelf of situaties en alles te nemen zoals het is. Het effect is dat je helder, actief en alert bent en  optimaal kunt presteren zonder last van stress te hebben.

Extra informatie

Kosten: € 120

Bij betaling per keer zijn de kosten €17,50
Inclusief cursusmap en luisteroefeningen

Ook bij betaling per keer ben je het hele cursusbedrag verschuldigd als je een of meer lessen niet kunt. Wel is het altijd mogelijk deze lessen in een andere cursus in te halen.

Interesse?

Er zijn nog geen nieuwe cursus data bekend. Als je op de hoogte wilt blijven, kan je hieronder je e-mailadres invullen en dat ontvang je éénmalig een melding als er nieuwe data bekend zijn.
Je e-mailadres wordt na het verzenden van de melding uit het systeem verwijderd.

Je bent vergeten om dit veld in te vullen. Dit e-mail adres lijkt niet goed.

Je bent ingeschreven voor een herinnerings-e-mail.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze cookies worden gebruikt om content te personaliseren, voor marketingdoeleinden, om social media functies aan te bieden en het bezoek op deze website te analyseren.

Accepteren