Reiki 3 B

In Reiki III B krijg je de laatste inwijding en leer je om anderen in te wijden. Officieel mag je je dan Master noemen, maar Master wordt je niet in een cursus van een dag. Daar  moet je nogal wat tijd aan besteden. In de eerste plaats door te oefenen met  inwijden en ten tweede met het ontwikkelen van je eigen Reiki cursus en goede boeken over Reiki te lezen. Hiervoor raad ik de boeken van Frank Arjava Petter aan. Om  het geven van Reiki cursussen onder de knie te krijgen en ook om vertrouwd te raken met het Master zijn, mag je  stage komen lopen bij de Reiki cursussen.

Tijdens deze cursus wordt er ook aandacht besteed aan het ontwikkelen van je eigen stijl als Master, welke verantwoordelijkheden het Master zijn met zich meebrengt en hoe je een praktijk opzet. Verder gaan we uitgebreid het inwijden oefenen. De cursus wordt gegeven op vrijdag of zaterdag.

Als je echt je beroep ervan wilt maken,  kun je sinds kort ook het Master traject volgen. Dit is een eenjarige beroepsopleiding Reikimaster.

Kosten: € 225

Inclusief cursusmap en certificaat
Betaling in termijnen is mogelijk

Er zijn nog geen nieuwe cursus data bekend. Als je op de hoogte wilt blijven, kan je hieronder je e-mailadres invullen en dat ontvang je éénmalig een melding als er nieuwe data bekend zijn.
Je e-mailadres wordt na het verzenden van de melding uit het systeem verwijderd.