Reiki 3 B

In Reiki III B krijg je de laatste inwijding en leer je om anderen in te wijden. Officieel mag je je dan Master noemen, maar Master wordt je niet in een cursus van een dag. Daar  moet je nogal wat tijd aan besteden. In de eerste plaats door te oefenen met  inwijden en ten tweede met het ontwikkelen van je eigen Reiki cursus en goede boeken over Reiki te lezen. Hiervoor raad ik de boeken van Frank Arjava Petter aan. Om  het geven van Reiki cursussen onder de knie te krijgen en ook om vertrouwd te raken met het Master zijn, mag je  stage komen lopen bij de Reiki cursussen.

Tijdens deze cursus wordt er ook aandacht besteed aan het ontwikkelen van je eigen stijl als Master, welke verantwoordelijkheden het Master zijn met zich meebrengt en hoe je een praktijk opzet. Verder gaan we uitgebreid het inwijden oefenen. De cursus wordt gegeven op vrijdag of zaterdag.

Als je echt je beroep ervan wilt maken,  kun je sinds kort ook het Master traject volgen. Dit is een eenjarige beroepsopleiding Reikimaster.

Extra informatie

Kosten: € 225

Inclusief cursusmap en certificaat
Betaling in termijnen is mogelijk

Interesse?

Er zijn nog geen nieuwe cursus data bekend. Als je op de hoogte wilt blijven, kan je hieronder je e-mailadres invullen en dat ontvang je éénmalig een melding als er nieuwe data bekend zijn.
Je e-mailadres wordt na het verzenden van de melding uit het systeem verwijderd.

Je bent vergeten om dit veld in te vullen. Dit e-mail adres lijkt niet goed.

Je bent ingeschreven voor een herinnerings-e-mail.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze cookies worden gebruikt om content te personaliseren, voor marketingdoeleinden, om social media functies aan te bieden en het bezoek op deze website te analyseren.

Accepteren