Alle Cursussen

Aanvullende Reiki technieken In deze nieuwe cursus leer je Japanse technieken te gebruiken bij een Reiki behandeling. Hierdoor krijg je, vooral bij lichamelijke klachten, een veel beter resultaat.

Biotensor 1 workshop In deze workshop leer je werken met de biotensor en hoe je op de juiste manier iemand uittest. Verder leer je hoe je mensen(en dieren) weer in balans kunt brengen met verschillende middelen.

Biotensor 2 workshop In deze workshop leer je emotionele en mentale blokkades op te sporen. Je leert terug te testen in de tijd en in generaties.

Chakra meditatiecursus Deze cursus is een boeiende reis door de belangrijkste gebieden van het menselijke bewustzijn.

De systemische principes van het hulpverlenen Dit is een tweedaagse workshop voor (aankomende) hulpverleners, waarbij het hulpverlenen vanuit systemisch perspectief onder de loep wordt genomen.

Familieopstellingen Bij een opstelling brengt iemand een vraagstuk of probleem uit zijn/haar familie of gezin in. Door middel van een aantal deelnemers van de workshop wordt het familiesysteem uitgebeeld en wordt er duidelijk op welke manier de dynamiek verstoort is.

Healing 1 workshop Na deze workshop kun je stress en spanning wegnemen, pijn verlichten, eenvoudige aandoeningen genezen en in het algemeen genezingsprocessen bevorderen.

Healing 2 workshop In deze workshop krijg je methodes om de healing aanmerkelijk te versterken.

Herprogrammeren van het onderbewuste Een verdieping van de mindfulness. We uitgebreid in op de werking van het onderbewuste. Je krijgt inzicht in je overtuigingen, opvattingen, zelfbeeld en wereldbeeld.

Het helen van de chakra’s In deze cursus leer je om chakra patronen uit te zoeken, karakterstructuren vast te stellen en blokkades te herkennen aan de hand van de lichaamsbouw.

Het helende enneagram Dit is een interactieve cursus waarbij het enneagram als basis dient om jezelf en anderen beter te leren kennen.

Inzicht en transformatie In de workshop inzicht en transformatie ga je op een creatieve manier aan de slag met een thema of probleem waar je in je leven steeds maar tegen aan loopt.

Licht meditatieavond Deze avond is bedoeld voor mensen die zo rond de Kerstdagen behoefte hebben aan een stukje zingeving, maar zich misschien niet zo thuis voelen in de kerk.

Master traject Deze beroepsopleiding Reiki Master duurt één jaar en bestaat uit de hier genoemde cursussen en een stageperiode waarin je intensief door mij wordt begeleid. Je loopt een jaar stage bij Reiki praktijk of opleiding.

Mindfulness Met mindfulness leer je niet te oordelen over jezelf of situaties en alles te nemen zoals het is. Het effect is dat je helder, actief en alert bent en optimaal kunt presteren zonder last van stress te hebben.

Opleiding Energetisch therapeut Deze opleiding is bestemd voor mensen die energetisch met anderen willen werken, al dan niet professioneel. Het is een hele praktische opleiding waarin je veel met andere cursisten aan het werk gaat.

Praktijkvoering en gesprekstechnieken In deze cursus leer je verschillende gesprekstechnieken en observatietechnieken. Ook gaan we het hebben over de opbouw van de cliënt / therapeut relatie, de structuur van een sessie, het opstellen van een behandelplan, het aanleggen van een dossier, privacy en ethiek.

Reiki 1 Naast een stuk eigen ontwikkeling,  leer je  hoe je jezelf en anderen met Reiki kunt behandelen. Verder krijg je de geschiedenis van Reiki, een stukje ethiek over het behandelen met Reiki en leer je wat je kunt ervaren wanneer je iemand Reiki geeft.

Reiki 2 In deze cursus krijg je één initiatie die het mogelijk maakt de drie Reiki symbolen te gebruiken hiermee kun je op afstand behandelen. Je wordt ingewijd volgens het systeem Van Mikao Usui.

Reiki 3 A In de Reiki 3A cursus krijg je één inwijding. Door deze  inwijding wordt je vermogen om Reiki te geven maximaal en zit je op Master niveau.

Reiki 3 B In Reiki 3B krijg je de laatste inwijding en leer je om anderen in te wijden je mag je dan officieel Master noemen. Tijdens deze cursus wordt er ook aandacht besteed aan het ontwikkelen van je eigen stijl als Master.

Reiki-healing workshop Reiki-healing is bijzonder krachtig en effectief door de combinatie van Reiki energie met verschillende healing methodes.

Spirituele ontwikkeling In deze interactieve cursus gaan we in op spiritualiteit in de meest brede vorm. Deze cursus een interessant avontuur waarin we leren, ervaren en onszelf ontdekken in samenhang met het grote geheel.

Versterking van het zelfvertrouwen In deze cursus gaan we de oorzaak van het gebrek aan zelfvertrouwen zoveel mogelijk neutraliseren.

Workshop klankschalen In deze workshop kun je kennis maken met de mooie en helende klanken van klankschalen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze cookies worden gebruikt om content te personaliseren, voor marketingdoeleinden, om social media functies aan te bieden en het bezoek op deze website te analyseren.

Accepteren