Reiki 3 A

In de Reiki III A cursus krijg je één inwijding. Door deze  inwijding wordt je vermogen om Reiki te geven maximaal en zit je op Master niveau. De Reiki III inwijding richt zich hoofdzakelijk op spititueel en zielsniveau. Het maakt de verbinding tussen ziel en persoonlijkheid sterker, waardoor je je meer bewust kunt worden van je taak op aarde. De derde graad is de belangrijkste stap op het Reiki-pad, het geeft je het besef dat het Reiki-pad in jezelf ligt.  De inwijding veroorzaakt meestal een grote bewustzijnsgroei op alle gebieden in je leven.

reiki_cursus_praktijkhetnoorderlicht_2Deze cursus richt zich op het je eigen  maken van de Master energie en de gevolgen ervan voor je eigen ontwikkeling. Je leert werken met twee Master symbolen.  Verder leer je om  niet langer gewenste energetische banden te verbreken en hoe je ruimtes kunt zuiveren  van negatieve energieën. Je wordt ingewijd volgens het systeem van Mikao Usui. De cursus wordt gegeven op vrijdag of zaterdag.

Extra informatie

Kosten: € 225

Inclusief cursusmap en certificaat
Betaling in termijnen is mogelijk


Lid van de Cirkel.

Vereniging van Reiki Masters, registr. nr. M08-0559

Interesse?

Er zijn nog geen nieuwe cursus data bekend. Als je op de hoogte wilt blijven, kan je hieronder je e-mailadres invullen en dat ontvang je éénmalig een melding als er nieuwe data bekend zijn.
Je e-mailadres wordt na het verzenden van de melding uit het systeem verwijderd.

Je bent vergeten om dit veld in te vullen. Dit e-mail adres lijkt niet goed.

Je bent ingeschreven voor een herinnerings-e-mail.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze cookies worden gebruikt om content te personaliseren, voor marketingdoeleinden, om social media functies aan te bieden en het bezoek op deze website te analyseren.

Accepteren