Familieopstellingen

Iedere groep mensen die bij elkaar hoort vormt een systeem. Dat kan een familie zijn, maar ook de leden van een organisatie, een schoolklas enz. In deze workshop richten we ons vooral op families. Een familie is een systeem waarvan ieder lid – bewust of onbewust – diep met elkaar verbonden is. Deze energetische band blijft bestaan, ook als er geen contact meer tussen bepaalde leden is, of als ze door de dood van elkaar gescheiden zijn. Door deze binding blijken ingrijpende ervaringen van voorouders door te kunnen werken in de huidige familie. Dit kan leiden tot onderlinge problemen of allerlei lichamelijke en psychische klachten van de leden. De dynamiek van het systeem is dan verstoort.

Bij een opstelling brengt iemand een vraagstuk of probleem uit zijn/haar familie of gezin in. Door middel van een aantal deelnemers van de workshop wordt het familiesysteem uitgebeeld en wordt er duidelijk op welke manier de dynamiek verstoort is. De begeleider gaat aan de slag om de natuurlijke orde en daarmee de dynamiek te herstellen. Verbetering van de dynamiek is meestal duidelijk waarneembaar in het opgestelde systeem.

Begeleiders zijn Klaas van de Wal en Agnes Tjallema.

De workshop duurt twee dagen en wordt gegeven op vrijdag en zaterdag.

Extra informatie

Kosten: € 150

Betaling in termijnen is mogelijk

Interesse?

Er zijn nog geen nieuwe cursus data bekend. Als je op de hoogte wilt blijven, kan je hieronder je e-mailadres invullen en dat ontvang je éénmalig een melding als er nieuwe data bekend zijn.
Je e-mailadres wordt na het verzenden van de melding uit het systeem verwijderd.

Je bent vergeten om dit veld in te vullen. Dit e-mail adres lijkt niet goed.

Je bent ingeschreven voor een herinnerings-e-mail.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze cookies worden gebruikt om content te personaliseren, voor marketingdoeleinden, om social media functies aan te bieden en het bezoek op deze website te analyseren.

Accepteren