Gastenboek

Wil je laten weten hoe je een cursus ervaren hebt, schrijf hier in dit gastenboek.

Schrijf een reactie
Je bent vergeten om je naam in te vullen!
Je bent vergeten om je e-mail adres in te vullen!
Je hebt geen bericht ingevuld.

Alle reacties

Naast de cursussen en de opleiding die ik heb gevolgd, ga ik al een geruime tijd naar Agnes voor therapie en coaching. ivm corona zijn de cursussen al voor langere tijd afgelast en dat mis ik enorm. Gelukkig kan de therapie wel gewoon doorgaan in deze periode.

Wat ik fijn vind is de brede kennis en tools die Agnes tot haar beschikking heeft. Geen therapie sessie is hetzelfde. Of het nu gaat om een slaapprobleem of een onverwerkt trauma, na 1 sessie merk ik al verbetering.

Daarnaast heeft Agnes veel kennis over voedingssupplementen. Met behulp van de biotensor, heeft ze al verschillende malen kunnen testen welke voedingssupplementen ik op dat moment nodig had als aanvulling op mijn voeding en leefstijl.

Geschreven door Heidi op 15 februari 2021

Januari 2020 al meteen een goed voornemen waar gemaakt. Het volgen van de Reik 2 cursus bij Agnes.
Vond het een fijn en bijzonder weekend met een duidelijke uitleg over Reiki 2 !
Genoeg handvaten gekregen om het weer op te pakken, bedankt Agnes.

Geschreven door Dikkie op 27 januari 2020

Met veel plezier en een warm gevoel denk ik terug aan de Reiki cursus die ik in januari 2020 heb gevolgd bij Agnes. Agnes heeft veel kennis en brengt dit over op een no nonsens wijze. Ik heb dit als erg prettig ervaren. Mede door de fijne plek en Agnes was de sfeer in de groep ontspannen en respectvol. Veel geleerd en super enthousiast om er mee aan de slag te gaan.

Geschreven door Ida op 18 januari 2020

Begin deze maand volgde ik Reiki 1 bij Agnes. Ik vond het een hele bijzondere ervaring en ik vind het prachtig hoe deze energie voor je kan werken. Afgelopen weken heb ik het een aantal keren bij mijn 2 kinderen toegepast waarna ze aangaven dat ze zich rustiger voelen (na een schooldag). Daarnaast vond ik dat er goed voor ons gezorgd werd. Dank je wel.

Geschreven door Jantine op 14 november 2019

Vorig weekend Reiki 1 gevolgd bij Agnes. Wat een hartverwarmende vrouw, down to earth and no nonsens. Ook de groep cursisten was erg fijn en harmonieus; blijkbaar moest dat zo zijn 😉 veel geleerd en ervaren.
Ik ben erg blij dat ik deze stap naar Het Noorderlicht heb gezet, en kom er zeker nog eens terug. Agnes enorm bedankt voor het vooral leerzame maar ook fijne Reiki weekend!

Geschreven door Siebricht op 6 november 2019

Ik ben heerlijk aan het nagenieten van de Reiki 1 cursus welke ik afgelopen weekend mocht volgen.
In een ongedwongen sfeer en een leuke groep waren dit intensieve, leerzame maar ook ontspannen dagen. Ik kijk terug op een bijzonder mooie ervaring en een waardevolle investering op mezelf. Een echt cadeau die inspireert en hopelijk nog heel veel nieuwe ontwikkelingen mag geven.
Hartelijk dank Agnes voor de fijne heldere begeleiding, de warmte en gastvrijheid met alle lekkers + goed gevulde soep.

Geschreven door Tina-Renske op 3 november 2019

Ik heb mn hele Reiki pad bij Agnes gevolgd. (tenminste aangaande de graden.het pad bewandel je je hele leven toch? :)) In ieder geval is en was het altijd zo ontzettend warm en vertrouwd bij haar.
Niks moet en je mag volledig jezelf zijn.

Ik heb een hele hoop geleerd tot nu toe wat ik ook in mijn eigen praktijk toe pas inmiddels. Ben Agnes heel erg dankbaar.
Ik ben van plan om nog vele cursussen te gaan volgen.
ook ben ik gestart met het master traject en hoop hier heel veel van te leren.

Geschreven door Debby op 9 juli 2019

Afgelopen vrijdagavond en zaterdag heb ik de Reiki 2 cursus gevolgd bij de praktijk het Noorderlicht. Reiki 1 had ik elders gedaan en ik was positief gespannen hoe het bij Agnes zou gaan.
Alleen de aankomst al op het grote boerenerf (ben ik hier wel goed?) gaf een gevoel van ‘beide voeten staan hier stevig op de grond’.
En zo gaf Agnes de cursus ook: duidelijk, gewone taal, aandacht voor alle deelnemers, en vertrouwen wekkend!
De sfeer, 7 cursisten, 2 stagiaires, was prettig. Ik heb veel geleerd, de Reiki energie ervaren….al met al was de cursus stimulerend om veel met Reiki te gaan doen, voor mezelf, maar ook voor anderen.

Geschreven door Dorja op 8 juli 2019

In februari ’19 Reiki 1 gevolgd bij Agnes en was benieuwd naar Reiki 2. Deze cursus was vrijdagavond en gisteren , wel vermoeiend maar zeker de moeite waard. Bijzonder om dit mee te maken in een groep die ook dezelfde interesse in Reiki hebben en zich willen ontwikkelen.
Er zijn nog meer cursussen/workshops bij Agnes, die wie weet tot ziens!

Geschreven door Christine Hooijenga op 7 juli 2019

Gisteren en vandaag de allerlaatste stage gelopen van de opleiding reiki mastertraject. Ik ben zooo blij dat ik dit gedaan heb en nu kan afronden. Ruim 2 jaar geleden heb ik bij Agnes de Reiki 1 cursus gedaan. Voor mij was het een begin een enorme ontwikkelingsweg en leerproces. Door door te gaan met reiki 2 en daarna de opleiding te doen, ben ik volledig uit mijn comfortsone gegaan en heb behoorlijk kunnen werken aan de faalangst die ik op deze reis tegenkwam. Ik heb diep respect voor Agnes en haar manier van begeleiden. Het was zeker confronterend omdat ik inzicht kreeg in mijn patronen om er vervolgens aan te kunnen werken. Maar omdat Agnes integer is en en onbevooroordeeld, kreeg ik steeds weer het vertrouwen om door te gaan. Ik vind dat deze opleiding een aanrader is voor mensen die reiki graag door willen geven en daarbij bereid zijn om aan zichzelf te werken. De opleiding geeft goed weer dat het reikipad een ontwikkelingsweg op zich is.
Agnes, nogmaals enorm bedankt voor alles!!!

Geschreven door Heidi op 6 juli 2019

Al geruime tijd volg ik het Reiki Mastertraject bij Agnes.
Ik prijs nog steeds de dag dat ik besloten heb om deze beroepsopleiding te gaan volgen.
Naast een praktische opleiding is het voor mij vooral ook een verdiepingstraject voor mijn persoonlijke ontwikkeling.
De cursussen zijn zeer informatief en worden door Agnes op een praktische, invoelende en humoristische manier gegeven. Er is een natuurlijke groepscohesie. De sfeer is open en veilig.
De coachingsgesprekken zijn intensief, confronterend, verhelderend en stimulerend.
De stages (volg ik deels elders) zijn spannend, leerzaam en heel leuk.
Prettig en zeer passend binnen deze opleiding vind ik de ruimte die je krijgt om je eigen traject te plannen.

Dank aan iedereen die ik binnen mijn opleidingstraject ontmoet (heb) en die mij met zijn/haar ZIJN een stap verder geholpen heeft op mijn weg.

Riet

Geschreven door Riet Melse op 6 mei 2019

Afgelopen zaterdag heb ik de cursus ‘Aanvullende Reiki technieken’ gevolgd bij Agnes. Het werd een bijzondere dag met fijne mensen en mooie ervaringen. Agnes gaat in op het behandelen van ernstig zieke mensen, stervensbegeleiding en hoe je met Byosen kunt werken. Al met al een aanrader.
Bedankt Agnes en de andere cursisten voor deze liefdevolle dag.

Geschreven door Alie op 20 maart 2019

Al jaren dacht ik er over na om een Reiki 1 cursus te gaan doen. Het kwam er niet van en nu was ik er aan toe om mijn ziel te ontwikkelen. In een leuke groep dit gekregen en nu aan het oefenen om hopelijk in juli
Reiki 2 te gaan doen. Bijzonder om mee te maken.

Geschreven door Christine op 16 februari 2019

Wist niet goed wat je er van kan verwachten bij een Reiki 1 cursus ,maar gaande weg de cursus worden er bepaalde dingen duidelijk
De cursus wordt in een ontspannen en gezellige sfeer gegeven met voldoende tijd om te oefenen ,duidelijke uitleg over de Reiki en de oefeningen ,ook mede door de stagiaires die ook mee liepen tijdens de cursus
Een aanrader voor een ieder die zich wil verdiepen in de wereld van Reiki
Domo arigato gozaimashita Agnes

Geschreven door Jacob op 10 februari 2019

Afgelopen weekend heb ik met veel plezier de cursus Reiki 1 gevolgd.
Insteek een zoektocht voor en naar me zelf.
Agnes, heel hartelijk dank voor de professionele en zorgvuldige begeleiding, de heldere uitleg en het goede open sfeer.
Voor mij een stap in de goede richting hopelijk volgen er meer.
Atte Visser

Geschreven door Atte op 9 februari 2019

Afgelopen weekend reiki 3B mogen doen.
We hebben genoten van de bijzondere cusus, het fijne groepje mensen bijelkaar en het mooie weer als cadeautje. We zijn heel dankbaar en blij dat we ook deze stap gezet hebben met het vooruitzicht om de reiki weer verder door te kunnen geven.

Agnes wederom bedankt!

Geschreven door Heidi en Hillie op 5 juli 2018

Vandaag aan het bijkomen van de zeer leerzame en intensieve cursus Reiki healing. WoW. Wat zijn er veel mooie manieren om te Healen en dat in combinatie met Reiki. Agnes wederom heel erg bedankt. Wij zijn zeer dankbaar dat Jij op ons pad terecht bent gekomen.

Geschreven door Hillie en Heidi op 20 mei 2018

Afgelopen reiki 2 gedaan…
Wat een heerlijke cursus en fijn om weer door agnes begeleid te zijn…
Karin

Geschreven door Karin koelma op 15 mei 2018

Ook Reiki 3A heb ik als heel bijzonder ervaren. Een spirituele cursus waarbij hemel en aarde elkaar raken. Ik voel mij opgetild en geïnspireerd door een mysterie dat groter is dan ikzelf. Fijn om zo met anderen bezig te zijn op het Reiki-pad! Bedankt!
Hartelijke groeten,
Reinhart

Geschreven door Reinhart op 3 april 2018

24 maart de cursus Reiki 3A gedaan.
Dit keer een grote groep met leuke cursisten.
We hebben weer veel geleerd en zijn weer een stukje verder op het Reiki pad.
Ik heb de inweiding als bijzonder ervaren. Veel kunnen oefenen en nieuwe “tools” gekregen om mee aan de slag te gaan.

Geschreven door Heidi en Hillie op 2 april 2018

Afgelopen maandag de cursus spirituele ontwikkeling afgerond.
Wat een reis en wat kan Agnes mooi vertellen en uitleggen. Wat ik het leuke van deze cursus vind is dat het interactief was. Dat wil zeggen dat er genoeg ruimte was voor vragen en inbreng van de cursisten. Mede hierdoor en door de fijne groep heb ik heel veel kunnen leren betreft mijn eigen ontwikkeling maar ook meer een beeld kunnen vormen van het grote geheel. Denk aan wat gebeurt er na de dood, hoe ziet de zielenwereld er uit, wat is het doel van reincarnatie en over het contact met je Gids. Ik vooral erg genoten van de verschillende meditatie/ visualisaties.

Geschreven door Heidi op 21 februari 2018

Deze week heb ik de cursus spiritueleontwikkeling bij Agnes afgerond.
Een hele fijne cursus waar ik veel geleerd heb.
In een fijne groep, waar ook veel gedeeld werd.
Agnes heeft veel kennis over vele spirituele onderwerpen,
Ik ben dan ook heel blij en dankbaar dat ik hier aan mee gedaan heb.
De cursus heeft er voor gezorgd, dat ik bewuster ben, en nu anders tegen dingen aankijk.

Agnes bedankt!!
Ik kijk nu al uit naar een volgende cursus van jou.
(Wat het ook is, ik doe mee!! Haha.)

Groet Hillie

Geschreven door Hillie Vellinga op 21 februari 2018

Afgelopen weekend Reiki 2 gedaan. Zoals Reinhart hieronder al zegt fijne cursus en fijne groep. Kan weer een stukje verder met mijn persoonlijke ontwikkeling. Dank je wel Agnes.

Geschreven door Heidi op 6 december 2017

Ook Reiki 2 was een bijzondere ervaring voor mij.
Fijne groep, goede begeleiding, inspiratie en verdieping op de waardevolle weg van Reiki.
Agnes , heel hartelijk dank en veel succes bij alle activiteiten van Noorderlicht op deze bijzondere plek in Friesland.

Reinhart

Geschreven door Reinhart Wollenberg op 2 december 2017

Dit weekend heb ik de cursus Reiki 1 bij Agnes Tjallema gevolgd.
Ik vond het in 1 woord geweldig!!!
Agnes vind ik een hele warme persoonlijkheid, en was duidelijk wat Reiki inhoud en wat je er allemaal mee kan.
Voor mij is was dit weer een mooie ervaring om verder te groeien!!
Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik dit allemaal mag doen.
Ik raad dan ook iedereen aan om een cursus Reiki te volgen.

Agnes, heel hartelijk bedankt!!

Hillie

Geschreven door Hillie Vellinga op 9 juli 2017

Afgelopen weekend heb ik met veel plezier de cursus Reiki 1 gevolgd.
Echt een kadootje voor jezelf!
Agnes, heel hartelijk dank voor de professionele en zorgvuldige begeleiding, de heldere uitleg, de gezellige sfeer en al die lekkernijen + heerlijke soep. Een echte verwennerij dit weekend voor lichaamm , geest en ziel!
Hartelijke groeten Reinhart

Geschreven door Reinhart Wollenberg op 8 juli 2017

Afgelopen weekend cursus in reiki 2 gevolgd bij Agnes. Een goede, duidelijke en professionele uitleg. Agnes zelf vind ik een warm en mooi mens, dank je wel voor de waardevolle lessen dit weekend!

Geschreven door Anke Abeln op 27 juni 2017

Gisteravond en vandaag de cursus Reiki 1 gehad van Agnes
Zo blij dat ik deze stap gedaan heb.
Ik ben altijd geintereseerd geweest in Reiki maar had toch mijn twijvels over de essentie hoe het gegeven wordt. Nadat ik wat gelezen had over praktijk het Noordelicht, had ik een heel goed gevoel en ben toch over de drempel gekomen om mij gelijk aan te melden zonder er verder over na te denken.
Dat was het beste wat ik had kunnen doen. Het voelde zo goed. De plek, Agnes als persoon en de manier waarop wij les kregen. Zo fijn. Echt een aanrader en een groot cadeau voor mijzelf.

Agnes nogmaals bedankt voor de fijne cursus

Geschreven door Heidi op 6 mei 2017

Afgelopen weekend 17 en 18 maart Reiki 2 bij Agnes gevolgd. Gastvrij ontvangen, goed verzorgd, met een fijne groep in een prachtige omgeving. Theorie werd goed gebracht, met veel aandacht voor de groep. Ik heb veel geleerd, een bijzondere ervaring.

Geschreven door Wilma van der Wal op 24 maart 2017

Zaterdag 4 maart Reiki 3A bij Agnes genoten. Cursus werd in een heel fijn setting gegeven. Agnes bracht alle kennis op een rustige en helder manier over. De inwijding werd op een zeer waardig manier uitgevoerd en het was voor mij een geweldige ervaring. Hoop dat ik dit jaar nog Reiki 3B bij Agnes mag genieten. Agnes bedankt voor de fijne Reiki 3A inwijding, Feiko

Geschreven door Feiko op 7 maart 2017

Reiki 3A, een dag boordevol energie en licht. De cursus wordt met nuchter meesterschap gegeven in een ontspannen en aangename sfeer. Voor mij een onvergetelijke dag, ik kan weer verder….. Agnes, nogmaals dank hiervoor!
Riet

Geschreven door Riet op 5 maart 2017

Ik heb twee cursussen gevolgd Healing 1 en Reiki 1. Met beide heb ik een hele positieve ervaring. De ruimte waar de cursussen worden georganiseerd is heel gezellig en Agnes creert een vriendelijke en warme sfeer tijdens de cursussen. Kortom, een aanrader. Agnes, bedankt!

Geschreven door Natalja op 21 februari 2017

Vandaag aan het bijkomen na alle bijzondere indrukken en ervaringen tijdens de Reiki I cursus van Agnes. Heel veel geleerd en ervaren in een zeer goede sfeer en energie met een leuke groep. Agnes geeft gepassioneerd les en heeft veel kennis die ze graag met je deelt. Net zoals een vorige training healing was het ook deze cursus super voor elkaar. Agnes en medecursisten bedankt! Wordt vervolgd dat is zeker,

Geschreven door Mara op 12 februari 2017

Ik heb de cursus mindfulness en onlangs healing gevolgd. Het is een laagdrempelig cursuscentrum met een ontspannen sfeer, Agnes geeft de lessen is zeer gedreven en weet er eeen boeiende leerzame dag van te maken met een warm welkom en je mag doen of je thuis bent. Genoeg thee koffie en een heerlijke eigengemaakte soep met allemaal lekkernijen kortom een aanrader??

Geschreven door Elvira op 10 december 2016

Vers uit de Cursus Healing (1) gekomen erg goed, stukje theorie daarna praktijk leuke groep mensen. Stukje zelf reflectie.
Agnes is een warm en gastvrij waardoor je gemakkelijk en ontspannen door de cursus gaat. Moeite waard voor iedereen.

Geschreven door Lambert op 10 december 2016

In het voorjaar heb ik Reiki 1 gedaan bij Agnes. Al heel snel werd het me duidelijk dat ik me verder wilde verdiepen.
Aanvullende Reikitechnieken volgde in de zomer en het vorig weekend Reiki 2.
De inwijding was een ontroerende ervaring. Het was alsof binnenkwam wat ik nog nodig had voor het vervullen van mijn wens tot verdere verdieping.
Als altijd voelde ik ook nu weer de warmte van Agnes als persoon, maar ook de entourage en de manier waarop ze les geeft.
Agnes en medecursisten van het weekend, hartelijk dank voor alles wat we deze dagen met elkaar konden delen en ervaren.
Ankie

Geschreven door Ankie op 26 november 2016

Zaterdag 9 juli de workshop Aanvullende Reiki Technieken gedaan. Wederom veel inzichten opgedaan en mooie technieken geleerd. We hebben heerlijk buiten en binnen, in alle rust, kunnen oefenen en theorie gedaan.

Dankjewel Agnes!

Geschreven door Monica op 11 juli 2016

Afgelopen zaterdag de cursus “aanvullende reikitechnieken” gevolgd. Super gewoon. Veel geleerd. Heerlijke omgeving om les te krijgen. Agnes geeft fijn en duidelijk les. Neemt de tijd. Een aanrader.

Geschreven door Hester op 10 juli 2016

Afgelopen weekend Reiki 1. Wat heb ik de afgelopen jaren allemaal bij de hand gehad; waar heb ik me allemaal in willen verdiepen. Een heleboel boeken gelezen. Kennis is macht, zo beweert men. Natuurlijk is het een geweldig hulpmiddel, maar er is zo veel meer. Er is een energie die alle kennis overstijgt; een energie waar wij mensen allemaal in zitten en die in ons zit. Niet een uitgezonderd. De een noemt het God, de ander de Bron, een derde de Kosmos. Wat voor naam wij ook aan die energie willen geven. Het is allemaal goed. Daarover hoeven wij toch geen oorlogen te voeren? Voor mij is het God. In die traditie ben ik opgegroeid. Met 2 woorden mochten wij aanduiden wat deze Reiki inwijdingen voor ieder van ons betekent. Bij mij kwamen de woorden “wonderbaarlijk” en “hoopvol” boven drijven. Allemaal heel hartelijk bedankt voor deze ervaring van hoopvolle verbinding en Agnes tot ziens.
Grietje Leenstra

Geschreven door Grietje Leenstra op 17 april 2016

gisteravond en vandaag de cursus Reiki 1 gevolgd bij Agnes Tjallema. Wat een gevoel van thuiskomen. Een intensief proces waarin je de eerste 4 inwijdingen van Reiki krijgt afgewisseld met theorie en praktijk. Een fijne combinatie met een fijne kleine groep mensen in een huiselijke sfeer. Ik kom zeker weer voor mijn Reiki 2 cursus.

Geschreven door Lize Talsma op 16 april 2016

Afgelopen weekend een workshop klankschalen bij Agnes gedaan. Ankie gaf uitleg over de klankschalen en gaf daarna een concert, wat ik een hele fijne ervaring vond. Daarna heeft ze iedereen apart laten voelen wat een klankschaal op of dichtbij je lichaam doet. Ik kom zeker nog een keer! Bedankt voor de bijzondere ervaring Ankie en Agnes.

Geschreven door Alie de Vries op 5 april 2016

Afgelopen weekend de cursus Reiki Healing gevolgd bij Agnes.
Ik mocht in een kleine, fijne groep praktische hands-on training ervaren.
Een “doe cursus” , waarin ik meerdere technieken kreeg aangereikt om mensen energetisch weer in balans te krijgen.
Met elkaar en van elkaar leren. Ruimte voor vragen en delen van ervaringen.
Energie, healing, praktisch, waarnemen en ervaren zijn de steekwoorden voor deze cursus.
Bedankt Agnes en medecursisten.

Geschreven door Corrie op 15 maart 2016

Na eerst Reiki 1 en 2 met plezier bij Agnes te hebben gedaan ben ik onlangs begonnen aan het Reiki master traject. De workshop Reiki 3a was inspirerend, de Reiki Healing een waardevolle aanvulling met technieken. Ik heb genoten van de prettige sfeer, zon, rust, ruimte en de gastvrijheid.

De soep smaakte weer heerlijk Agnes.

Geschreven door Monica op 13 maart 2016

In januari 2016 heb ik bij Agnes Reiki 1 gevolgd. Ik had die wens al een aantal jaar, maar het kwam er steeds niet van. In de ongedwongen sfeer die Agnes als vanzelf weet te creëren, vielen de puzzelstukjes op hun plek. Wat ik erg prettig vond, was dat je volledig vrij bent om zelf te bepalen wat je wilt delen en wat je liever in stilte beleeft en tot je laat komen. Ondanks (of dankzij?) dat, was de sfeer in de groep heel open en ontspannen. Ik vond het een warme, intense, maar ook praktische ervaring die ik iedereen met interesse in de meer spirituele kant van het leven, van harte kan aanbevelen!

Geschreven door Sandra op 6 februari 2016

Vorig weekend Reiki 1 cursus gedaan.
Het was heel erg bijzonder om dit mee te maken. Wat hebben we in anderhalve dag veel ervaringen opgedaan.
Agnes en Jolanda heel erg bedankt voor deze verREIKIng!

Geschreven door Anna op 5 februari 2016

Afgelopen weekend reiki1 cursus gedaan. Zeer bijzondere ervaring. Verrast door de reiki kaart die ik trok aan het begin van de cursus, maar achteraf zeer toepasselijk, toen de kwartjes begonnen te vallen. Een welkome aanvulling op het proces waar ik midden in zit, die nu al een krachtige uitwerking geeft. Dankzij de gastvrijheid, passie en warme persoonlijkheid van agnes voelde ik me zeer welkom en vertrouwd.

Geschreven door Esther op 31 januari 2016

Cursus Reiki 2 gevolgd bij Agnes. Weer veel geleerd op energetisch gebied. Een fijne ervaring met bijzondere mensen. Bedankt voor de gastvrijheid en goede zorgen Agnes!

Geschreven door Alie de Vries op 23 januari 2016

Mindfulness, voordat ik begon had ik zo mijn twijfels hierover. Had al vele cursussen en lezingen gevolgd en was daardoor tot de conclusie gekomen dat wat je zoekt gewoon in jezelf zit. Maar daar was Agnes met haar mindfulness en ik moet eerlijk zeggen dat dit me heel wat wijzer heeft gemaakt. De cursus werd gegeven in een rustgevende omgeving met als rustpunt Agnes zelf.
Agnes heeft een heel prettige manier van lesgeven en daarbij hadden we een erg leuke groep. Ik kan deze cursus een ieder aanraden. Misschien een van de vele goede voornemens voor het nieuwe jaar ? Het is zeker een goed begin

Geschreven door aukje geertsma op 15 december 2015

Ik heb het afelopen weekend Reiki 1 gevolgd .Heel bijzonder om dit mee te maken. En te weten en te voelen wat er allemaal nog meer is om ons heen.
De manier waarop Agnes de curcus gaf was voor mij ook heel bijzonder , de nuchterheid en de aandacht gaf mij een heel goed gevoel hierbij.
Bedankt Agnes voor dit energierijke weekend, en tot Reiki 2.
Josefiena

Geschreven door Josefiena Witteveen op 8 november 2015

Leerzaam, inspirerend en waardevol zijn de woorden waarmee ik de cursus Reiki 1, die ik afgelopen weekend gevolgd heb bij praktijk Het Noorderlicht, zou willen omschrijven. We kregen les en konden daarna de handposities op elkaar oefenen, terwijl Agnes inwijdingen deed. We hadden een leuke groep en de sfeer was ontspannen. De eerste dagen na de inwijdingen had ik wat buikpijn en een ‘unheimisch’ gevoel, maar dat hoort erbij en gaat wel weer over, aldus Agnes. Ben benieuwd naar Reiki 2.
Agnes, Aly, Janke, Pieter-Jan en Hannie, dankjulliewel.

Geschreven door Babs Gezelle Meerburg op 8 juli 2015

Ik heb de cursus Aanvullende Reikitechnieken gevolgd. Deze werd voor de eerste keer gegeven en zeker een aanrader. Wat een enorm leuke, interactieve cursus. Heb weer veel geleerd over reiki, technieken en natuurlijk mezelf. Super!

Geschreven door Hettie Krekelaar op 20 mei 2015

De cursus Reiki 1 heb ik als bijzonder ervaren, met een leuke groep mensen op een mooie locatie. Iedere cursist kreeg de aandacht van Agnes en voelde zich op zijn/haar gemak. Zeker aan te raden, nu eerst laten bezinken.

Geschreven door Rommie op 20 april 2015

Afgelopen weekend reiki 1 gedaan bij praktijk het noorderlicht. Ik heb dit als zeer positief ervaren. Het was erg leerzaam en ook een hele grote bewustwording. Ik kan hier zeker wat mee!

Bedankt Agnes.

Geschreven door Rienk op 19 april 2015

Aantal weken geleden heb ik Reiki 2 gevolgd.
Een mooie bijzondere ervaring.
Een leerzame dag, om je verder te kunnen ontwikkelen op je Reikipad en je bewustzijn.
Op de cursus wordt theorie op een duidelijke manier uitgelegd en is er genoeg gelegenheid om te oefenen. Dit maakt het makkelijker om alles zelf in praktijk te brengen.
Ik heb verschillende cursussen bij Agnes gedaan en het is absoluut aan te raden.
Bedankt Agnes!!

Geschreven door Jantiena op 31 maart 2015

Ik kijk met plezier terug op Reiki 2 bij Agnes. Het prettige aan Agnes vind ik dat ze tegelijkertijd spiritueel en nuchter is, dit zorgt voor een ontspannen sfeer. Ook is er voldoende ruimte voor vragen.

Geschreven door Lara op 28 maart 2015

Ik heb de cursus mindfulness gevolgd bij Agnes. Vond het een fijne en leerzame cursus. Ontspannen sfeer in kleine groep. Handvaten gekregen waar ik wat mee kan.

Geschreven door Jannie de Lang op 23 maart 2015

Afgelopen vrijdagavond en zaterdag Reiki 1 gevolgd: zeer bijzonder, en vanaf de eerste minuut was het voor mij duidelijk dat ik daar op de juiste plaats was! Een warme en ontspannen sfeer die meteen op je overslaat ( zelfs op iemand die moeilijk helemaal ontspant..) geweldige ervaring ! Bedankt Agnes, hier kan ik mee verder.

Geschreven door Hilda Ras op 1 maart 2015

Afgelopen zaterdag de workshop biosensor 1 gevolgd bij Agnes. Ik heb de workshop als zeer praktisch en duidelijk ervaren! Agnes neemt veel tijd voor vragen en oefening. Aan het einde van de dag had ik echt het idee dat ik goed aan de slag kon met wat ik geleerd had. Ik kom snel weer terug voor deel 2 en reiki.

Geschreven door Milou op 16 november 2014

Een super leuke en leerzame biotensor cursus gehad. Vandaag mogen ervaren hoe het is om met een biotensor te werken. Om onbalans en oorzaak te kunnen opsporen bij een persoon en welke hulpmiddelen je daarvoor kan inzetten. Allemaal met de biotensor.Kortom een ervaring rijker. Ga zeker voor de vervolgcursus..

Geschreven door jantiena oosterveld op 15 november 2014

Lieve Agnes,

Met heel veel genoegen kijk ik terug op de afgelopen maanden waarin ik de prachtige opleiding, “Paranormale Ontwikkeling” en cursus Reiki 1, bij jou en mede bij Annemiek Zeilstra, heb gevolgd. Het was voor mij een bijzondere en indrukwekkende ontdekkingstocht waarin ik erg veel heb geleerd. Ik kan hetgeen ik heb geleerd toepassen en wat geeft dat een fantastisch voldaan gevoel.

Jouw persoonlijkheid, jouw kennis en de locatie zijn de perfecte ingrediënten voor een geslaagde cursusdag. (en dan heb ik nog niet eens over al het lekkers)

Ik wil bij deze jou Agnes, Annemiek, Eline, Petra, Johan, Aukje en Ingrid alsnog bedanken voor de fijne dagen en persoonlijke ervaringen die we met elkaar hebben gedeeld. Meestal met een lach maar soms ook met een traan. Ik vond jullie een fijne groep mensen!

Agnes, ik hoop je snel weer te zien tijdens de cursus Reiki 2. Ik kijk er naar uit!

Groet,

Berber Steerenberg

Geschreven door Berber Steerenberg op 22 augustus 2014

Lieve Agnes,
Met veel plezier hebben wij eind juni de cursus Reiki 1 bij je gevolgd. Het was verrijkend om dit te doen en een betere plek om dit te leren kunnen we ons niet voorstellen. Wat ons bovenal aanspreekt is de integriteit die spreekt uit je hele handelswijze. Dank voor de mooie dagen!
Hartelijke groet, Piet en Ingrid

Geschreven door Piet Nijssen en Ingrid Barmentloo op 21 juli 2014

Afgelopen Zaterdag 5 juli heb ik de cursus Reiki 2 gevolgd.
Ook deze dag,was voor mij net als de Reiki 1 cursus,een dag met bijzondere ervaringen.
Ook het kunnen delen van ervaringen,en herkenning vinden bij mede cursisten is erg fijn.
En ook nu weer heb ik mij verwonderd over hoe sterk de Universele energie eigenlijk is.
Prachtig!
Agnes,dank je wel voor deze leerzame,inspirerende dag!

Warme groet,
Gina

Geschreven door Gina Berkenpas op 7 juli 2014

Lieve Agnes,
Wat een prachtige ervaring Reiki 1 bij je te mogen volgen!
Tijdens de basisopleiding paranormale ontwikkeling met jou en Annemiek heb mijzelf beter leren kennen en hier heb ontdekt wat werkelijk in mijn systeem zit. Overweldigend mooi! Dankjewel!
Ik ga er mee aan de slag en tot ziens!
Warme groet Eline

Geschreven door Eline Groenveld op 29 juni 2014

Vandaag Reiki I gevolgd. Leuke groep mensen, niet te groot niet te klein. Ik vond het een praktijkgerichte cursus met een fijne “hands on” aanpak. Veel geleerd (ook achtergrond info), gedaan en zeker ook ervaren. Het duurde bij mij even, maar nu weet ook ik hoe het voelt om totaal ontspannen te zijn. Een verademing.
Peter.

Geschreven door Peter op 28 juni 2014

Ik heb samen met o.a. Yfke en Alfred de cursus Reiki 1 gedaan.
Ik heb lang nagedacht of ik hier een reaktie zou plaatsen en wat voor reaktie, want eigenlijk heb ik geen woorden om te omschrijven hoe ik de cursus heb ervaren.
Of misschien juist wel teveel woorden..
Ik kan me aansluiten bij de woorden van Yfke.
En de Reiki heeft me in ieder geval bevestiging gegeven, en ook zeer verrast. Agnes, nogmaals hartelijk dank voor deze bijzondere belevenis. Ik zie je vast weer in de toekomst!
Hartelijke groet, Saskia

Geschreven door Saskia op 14 mei 2014

“Ken u zelf”. Dat was voor mij het motto voor de chakra-meditatiecursus. En dat is me toch een ontdekkingsreis! Daar raak je niet over uitgesproken. Deze cursus legt aan de hand van de 7 chakra’s je ziel en zaligheid bloot en confronteert je op alle fronten met je doen en laten; kortom een cursus om je “zelf” eens onder het vergrootglas te leggen en daar je voordeel mee te doen.
Agnes en allen hierbij aanwezig bedankt voor jullie open”hartigheid”.
Grietje Leenstra

Geschreven door grietje leenstra op 25 april 2014

hoi Agnes en ander belangstellenden. ik als vrachtautomonteur heb op 4 en 5 april reiki 1 cursus gevolgd een hele ervaring. in een mannen wereld word reiki bestempeld als zweverig nauw echt niet. ik als nuchtere Groninger noem het een verrijking. ben erg blij met deze ervaring en ga ook zeker reiki 2 doen. Agnes bedankt voor de leuke en ontspannen zweer
warme groet alfred.

Geschreven door Alfred van der wal op 22 april 2014

Ik wilde je nog even bedanken voor de zeer inspirerende en leerzame
Reiki-healing cursus. En ook voor de verzorging (heerlijke soep).
Nogmaals dank en tot ziens.
Met hartelijke groet,
Max

Geschreven door Max op 18 april 2014

7 Mooie cursusdagen Chakra Meditatie gehad. Fijne groep en Agnes weer bedankt voor het nieuws wat ik over mezelf heb geleerd. Een warme groet Gerben

Geschreven door Gerben W Breidenbach-Visser op 15 april 2014

Op 4 en 5 april heb ik de cursus Reiki 1 gevolgd bij Agnes. Een mooie cursus op een prachtige locatie, waar je je zeer welkom voelt.
Hier gaan nuchterheid en spiritualiteit hand in hand. En de 4 inwijdingen van Agnes heb ik als zeer waardevol ervaren. Agnes, dank je wel!

Geschreven door Yfke op 6 april 2014

Op 29 maart 2014 de cursus biotensor 1 gevolgd; inspirerend, leuke onbevooroordeelde groep, veel geleerd, cursus goed opgezet en gegeven door een leuke docente: Agnes. Ik kan deze cursus bij Agnes aanbevelen!

Geschreven door Margriet op 3 april 2014

Ik heb gisteren de biotensor cursus gevolgd, samen met een fijne groep mede-cursisten. Ik ben er heel blij mee. Veel geleerd, duidelijke concrete uitleg van Agnes en een fijne plek om les te krijgen. Alles is altijd goed verzorgd, voor mij is het een dikke tien waard.

Groetjes,

Greetje

Geschreven door Greetje op 30 maart 2014

De cursus Biotensor van vandaag was fantastisch! Wat weer veel nieuwe informatie en wat een mogelijkheden om er mee te werken.
Een gezellige groep en prachtig weer. Wat wil je nog meer!
Bedankt Agnes !!

Liefs Froukje

Geschreven door Froukje op 29 maart 2014

Vandaag met dit prachtige mooie weer een biotensor workshop gehad bij Agnes. Vanmorgen binnen les gehad en vanmiddag hebben we de les verplaatst naar buiten in de tuin met wijds uitzicht op de akkerbouw. Het was een erg leerzame cursus met veel mooie en lieve mensen om me heen. Agnes geeft duidelijk les waardoor alles goed te volgen is.
Bedankt Agnes voor deze rijke ervaring en alle lekkers wat er voor ons klaar stond.

Geschreven door Matty van der Velde op 29 maart 2014

Vorig weekend heb ik de reiki 3A inwijding van Agnes gekregen. Het was een hele mooie, krachtige inwijding. Het heeft mij goed gedaan dit zo te ervaren.
De hele dag was trouwens geslaagd. Wat hadden we een mooie groep, een prachtige energie hadden we met elkaar. Bijzonder hoe de groep altijd zo mooi bij elkaar past.
Mooi om te merken hoe je met elke inwijding dichter bij jezelf komt en groeit als persoon.
Agnes, bedankt voor deze mooie ervaring.

Geschreven door Evelien Adema-Vis op 16 februari 2014

Afgelopen najaar een cursus mindfulness gevolgd. Ik heb er veel van geleerd! Heel erg bedankt, Agnes en ik wens je hierbij een mooi en mindful nieuwjaar toe.

Geschreven door Anke Jonker op 25 december 2013

Allereerst Agnes , wens ik jou en je dierbaren alle goeds voor de kerstdagen en het nieuwe jaar !

En ik zie dat ik nog geen review heb gegeven voor de Basisopleiding Paranormale ontwikkeling die ik begin 2013 bij jou en Annemiek heb gedaan.

Ik kan zeggen dat het heel INDRUKWEKKEND was. En het heeft me veel vertrouwen gegeven in me zelf wat betreft intuitie. Ik bleek tot veel meer in staat dan ik zelf ooit gedacht had! Ook m’n toch wel wat angstige gevoelens voor het onzichtbare zijn vrijwel bijna weg. Al met al overweldigend en een voor mij
geweldige ervaring. Bedankt Annemiek en Agnes voor de onmisbare en prachtige begeleiding !

Geschreven door Froukje van der Werf op 24 december 2013

Op zaterdag 14 december heb ik de cursus Reiki II gedaan. Was weer een speciale ervaring en het groepje was weer geweldig. Bedankt Agnes ……..Een warme groet Gerben

Geschreven door Gerben W Breidenbach-Visser op 22 december 2013

De mindfulness is een laagdrempelige cursus. Niet zweverig. Frequentie (7 x) prima. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Geschreven door Margriet Groenewoud op 15 december 2013

Op vrijdag en zaterdag 29 en 30 november heb ik Reiki 1 gedaan bij Het Noorderlicht.
Olv Agnes hebben we samen de inwijdingen en de oefeningen gedaan.
Het was voor mij een erg bijzondere ervaring.
De verzorging door Agnes was uitstekend, de plek prima en de groep was fijn.
Agnes, bedankt!
Groetjes, Petra.

Geschreven door Petra op 1 december 2013

Dit weekend reiki 1 gedaan, enorm genoten van deze leerzame dagen! Ook van de groep mensen waarmee ik dit mocht doen. Agnes ontzettend bedankt dat je dit mogelijk hebt gemaakt!

Geschreven door Jitske op 30 november 2013

Ik heb zaterdag 23 nov. erg genoten van de cursusdag Healing 1. Was een mooie en leerzame dag.
Dankjewel Agnes!!
Tot de volgende keer.
Carla

Geschreven door Carla Groeneveld op 24 november 2013

Bedankt Agnes voor de bijzondere dag.
Ik heb er veel bij geleerd,deze workshop healing, vond het erg gezellig met zo,n klein groepje.
En ga zeker nog eens een workshop bij je volgen.
vriendelijke groet Jennie

Geschreven door jennie op 23 november 2013

In september heb ik Reiki II bij je gedaan. Ook deze keer weer een bijzondere ervaring. Het reiki op afstand geven geeft weer een nieuwe dimensie aan de reiki.
Het was weer een fijne dag bij jou, met ook deze keer weer een leuke groep.

tot de volgende keer,

Evelien

Geschreven door Evelien op 13 november 2013

Lieve Agnes,

Op zaterdag 6 april heb ik mijn laatste inwijding gekregen in Reiki 3b Master degree. Zelf was ik er voor mijn gevoel er nog niet aan toe. Agnes ik wil je graag bedanken dat jij mij gestimuleerd hebt om deze cursus te gaan volgen.

Liefs Johan Visser Breidenbach.

Geschreven door Johan Visser Breidenbach op 5 november 2013

Afgelopen zaterdag 21 september cursus Reiki 2 gedaan. En wat was het weer
leerzaam en ontzettend leuk. Dit keer ook weer een hele fijne groep. Ben maandag gelijk aan het oefenen gegaan met het op afstand van Reiki geven bij een kat en een paard. Heel bijzonder moet ik zeggen. Vooral als je ziet hoe de reactie is op dat moment. Ook dit keer zeer motiverend. Een verrijking van het leven. Agnes bedankt voor deze prettige, leerzame en gastvrije dag. Groet Anna van Slageren

Geschreven door Anna van Slageren op 26 september 2013

Ik heb de basisopleiding paranormale ontwikkeling gedaan. De groep (vrouwen) was prettig in de omgang, open en we hebben veel van elkaar geleerd. bijzondere dagen op de boerderij bij Agnes, een zeer plezierige omgeving. Het examen was pittig, zowel theorie als praktijk, maar zeer bijzonder. Ik heb er veel van geleerd en ben weer een beetje verder in mijn intuïtieve ontwikkeling. Zowel Agnes en Annemiek hebben de sessies op een deskundige, plezierige en warme manier geleid.

Ellen

Geschreven door Ellen op 8 september 2013

Beste Agnes,
Het was heel fijn om de reiki 1 bij u te volgen, u bent een wijze en warme vrouw. Hierdoor was welke inwijding en het bij behorende gesprek erg bijzonder. Bedankt voor deze momenten.
Nynke

Geschreven door Nynke op 7 juli 2013

Hoi Agnes
Ik heb me prima vermaakt de laatste 2 dagen
de lessen zijn zeer snel op te pikken
En het belangrijkste vind ik de relaxte sfeer…

Mat the force be wurg you

Geschreven door teake de boer op 6 juli 2013

Op zaterdag 22 juni j.l. heb ik de cursus gevolgd Healing deel 1.
Wederom was deze weer goed verzorgd door Agnes. Agnes bedankt.
Deze cursus sluit ook mooi aan op de Reiki die ik geef.
Weer veel geleerd en genoten van het goedgezelschap.
Groetjes en liefs, Ida Snijder.

Geschreven door Ida Snijder op 24 juni 2013

Hallo Agnes, wat hebben we 2 leuke dagen gehad bij jou voor reiki 1
Heel veel geleerd. ik vond het allemaal heel bijzonder en voel me er
rijker door geworden. En wat een leuke groep hadden we!
Heel erg bedankt! Groetjes Aagje

Geschreven door Aagje op 19 juni 2013

Hallo Agnes, Wat heb ik leuke dagen gehad tijdens de Reiki1.. genoten heb ik!
Leerzaam en heel veel opgestoken tijdens de cursus..Een hele fijne ervaring.
Ben al aardig aan het oefenen geslagen en moet zeggen met goede resultaten.
Zeer motiverend en denk er nu al aan om in de toekomst Reiki2 te volgen.
Agnes bedankt. Groet Anna

Geschreven door Anna van Slageren op 19 juni 2013

Dit weekend cursus reiki gedaan! Vond het hartstikke leuk kan het iedereen aanraden! Ik vind Agnes een hele lieve warme vrouw! Het was supper gezellig en leerzaam en we hadden een super leuke groep! Groetjes Jelly

Geschreven door Jelly op 16 juni 2013

Hallo Agnes, in april heb ik reiki 1 bij je gevolgd. Het was een bijzondere ervaring. Ik heb er veel van geleerd en kijk nu alweer uit naar reiki 2.

Geschreven door Evelien Adema op 14 mei 2013

Hoi Agnes,
Bedankt voor de prachtige, krachtige en respectvolle inwijding Reiki III A. Het was een mooie dag met mooie ervaringen waar ik weer mee verder kan. Zoals gezegd: jammer dat de dag voorbij was.
Nogmaals bedankt. Hettie

Geschreven door Hettie op 4 mei 2013

Lieve Agnes,

Ik heb veel gehad aan de mindfulnesscursus die ik bij je gevolgd heb.
Die ga ik nu toe passen in mijn leven. De meditatie cd die ik van je gekregen
heb luister ik dagelijks. Dankjewel daarvoor,Agnes. Tot een volgende keer.

Geschreven door Diana Douma op 30 april 2013

Hartelijk dank Agnes, voor een onderhoudende en leerzame cursus Mindfulness. Mediteren is inmiddels een vast onderdeel van mijn dagprogramma en helpt me bewuster te zijn van mijn lichaam en dus mijn gevoel.
Dat in de 7 weken durende cursus slechts 1 cursiste 1 keer gemist heeft zegt meer dan genoeg over de sfeer in de groep.
Tot een volgende keer!

Geschreven door Margreet Lingsma op 17 april 2013

lieve agnes,

ik heb bij jou zaterdag 6 april de cursus reike 3b gevolgd, ik vond dat een hele fijne dag en natuurlijk weer leerzaam , je hebt de cursus op een prettige manier gegeven, duiderlijk en rustig, ik heb er weer veel aangehad, en ook nu zat ik weer in een groep met lieve mensen.

agnes BEDANKT!

Geschreven door wilma nijenhuis-meijer op 8 april 2013

Wat een bijzondere ervaring was het om Reiki cursus 1 te volgen. Agnes nogmaals bedankt! Zoals Bina zegt, hèèl inspirerend.

Liefs Regina

Geschreven door Regina Dijkstra op 27 januari 2013

De afgelopen 2 dagen heb ik op een mooie en bijzondere manier kennis mogen maken met Reiki, tijdens cursus Reiki1. Bedankt Agnes voor het delen van je kennis, je vaardigheden en je passie! Erg inspirerend!

X Bina

Geschreven door Bina op 26 januari 2013

Bedankt Agnes voor deze speciale evaring van Reiki 1 een Top weekend gehad 🙂

Geschreven door Gerben W Breidenbach-Visser op 26 januari 2013

Wat een enorme leerzame, informatieve en ook gezellige paranormale avond. Met een lach en een traan van alle verhalen en readings genoten. Nu aan t werk met de berichten die zijn door gekomen. Ik kom zeker nog een keer. Agnes en Annemiek bedankt!

Geschreven door Hettie op 5 januari 2013

Bedankt voor de prachtige avond! Heel bijzonder , vooral de meditaties met het licht!
En ook nog eens heel gezellig met elkaar wat drinken en praten!

xox Froukje

Geschreven door Froukje van der Werf op 22 december 2012

Reiki 2

Op 13 oktober 2012 mijn 2e graad gehaald in Reiki, bij praktijkhetnoorderlicht.
Agnes bedankt voor de fijne dag en inspiratie die wij hebben gekregen bij Reiki 2. Agnes Ik bewonder jou, je manier van les geven helder praktisch en niet zwevend.

Ik kan wederom niet wachten om reiki 3 te gaan volgen.

Johan Visser- Breidenbach xxx

Geschreven door Johan op 3 december 2012

Hoi Agnes,

Ik wil je bedanken voor de cursus Mindfulness.
Heb veel geleerd en het zal me helpen Mindfull te denken .
Heb nu al zin in het vervolg.

groetjes Gerben

Geschreven door Gerben W Breidenbach-Visser op 28 november 2012

Lieve Agnes

Wat heb ik het weer een geweldige dag gevonden afgelopen zaterdag! De Reiki Healing cursus was indrukwekkend en ik wil je bedanken voor de warme begeleiding!

Froukje

Geschreven door Froukje op 5 november 2012

graag wil ik Agnes bedanken voor haar gastvrijheid en al het lekkers wat op tafel stond.heb bij haar reiki 1 gevolgd,dat was een prachtige ervaring met een leuke groep mensen.
op naar reiki 2.
liefs rina barkhuijsen

Geschreven door rina barkhuijsen op 23 oktober 2012

Door het prachtige goed gezelschap waar ik in verkeerde, tijdens de cursus Reiki 1. Kan ik zeggen dat het een prachtige mooie ervaring is geweest.

Namasté, Agnes. En tot de volgende Reiki 2.

Groetjes en liefs,

Ida Snijder.

Geschreven door Ida Snijder op 21 oktober 2012

Ik heb vandaag een hele fijne inspirerende dag gehad, dankzij jou en dankzij de medecursisten van Reiki 2.

Hartelijk dank daarvoor!!

Liefs Nynke

Geschreven door Nynke de Hoop op 13 oktober 2012

Inmiddels is het juli en alweer even geleden dat ik reiki 2 en de reiki healing heb gevolgd. De cursussen/ workshops zijn steeds zeer inspirerend en raken een dieper niveau, waardoor ik ervaar dat ik groei! Het is zo mooi om op een andere manier naar de dingen te kunnen kijken en te ervaren hoe heilzaam dit is voor mezelf en anderen. Ik wil je ook bedanken voor de persoonlijke gesprekken, die voor mij van grote waarde zijn. Ik hoop nog veel van je te leren in de toekomst.

Hendrika

Geschreven door Hendrika Aartsma op 2 juli 2012

Ik moet je nog even bedanken voor de fijne reiki 2 cursus van 14 april. Heb er heelveel aan gehad. En het voelde zo goed en fijn. Was een hele mooie dag. Bedankt

Geschreven door Bianca van der Wiel op 27 april 2012

Ik heb afgelopen weken de cursus “Herprogrammeren van het onderbewuste” gevolgd. Het was een verdieping van de mindfullness cursus. Een echte eye-opener over hoe de hersenen werken en hoe we onderbewuste (denk-)patronen volgen. Bewustwording is de eerste stap en daarna oefeningen om die oude patronen te doorbreken. Een zeer nuttige, waardevolle en gezellige cursus, waar ik weer veel aan gehad heb en die me veel inzicht heeft gebracht.

Bedankt Agnes! Maar ook voor mijn medecursisten; bedankt. Ook van jullie heb ik veel geleerd.

Geschreven door Veronica op 26 april 2012

Ik kom net terug van de laatste cursusavond van ‘Herprogrammeren van het onderbewuste’. Het is een prachtig vervolg op de mindfulness cursus. Echt een aanrader! Deze cursus gaat nog dieper. Ik heb hier ook veel enorm veel van geleerd, heeft nog meer inzicht gegeven en heeft absoluut een positieve invloed op mijn (dagelijks) leven!

Ook niet te vergeten: de reiki 3A cursus! Wat ben ik ook met deze cursus blij dat ik die bij jou de afgelopen keer heb gevolgd! Er is niets waardevollers dan dit alles te ‘krijgen’ en te leren van je schoonmoeder! Bedankt!

Geschreven door Christina op 23 april 2012

Bedankt Agnes, voor al weer een schitterende ervaring!
De Reiki II cursus van gisteren was indrukwekkend en ik heb de eerste behandeling al gegeven vandaag.
Het was een fijne dag en ik ben heel blij met jou als leidster.

Groeten van Froukje

Geschreven door Froukje van der Werf op 15 april 2012

Ik heb ook in de groep van Johan en Greetje Reiki 1 cursus gevolgt. Een enorme verreiking op mijn dagelijkse leven. Samen met mijn medecursisten veel mogen ervaren, en elkaar reiki mogen geven. Voelde als een zeer unieke ervaring die je niet snel vergeet. Nu in het dagelijkse leven, gebruik ik reiki zo 1x in de week. En sta zeker open voor de tweede reiki.
Agnes bedankt.We kunnen met z’n allen nog veel van je leren. Jou rustige en open verhalen zorgen ervoor dat een ieder jou begrijpt, en leert om reiki te ervaren.Ieder op zijn eigen unieke manier.

Geschreven door Hillie Noteboom op 10 april 2012

Reiki – Healing.

Na Reiki 1, Reiki- Healing gevolgt bij Agnes. Een waardevolle toevoeging en een aanrader voor diegene die Reiki geven. Heel bijzondere ervaringen opgedaan, gevoeld en mogen ervaren.

Agnes bedankt, mijn bewondering gaat naar jou uit. je geeft duidelijk les neemt de tijd voor vragen en geeft aandacht en advies.

tot gauw bij Reiki 2

Johan

Geschreven door Johan Visser Breidenbach op 30 maart 2012

Evenals Johan Reiki 1 bij Agnes gevolgd. Een fijne, geinteresseerde groep mensen en Agnes gaat heel integer en zorgvuldig te werk! Ik ben nu volop bezig met ontdekken wat Reiki voor mij kan betekenen. Erg bijzonder om de effecten te voelen. Ik ga zeker door en hoop nog veel van Agnes te leren! Bedankt!!

Greetje

Geschreven door Greetje op 22 maart 2012

Lieve Agnes,
De mindfulness cursus was een waardevolle cursus. Nu het al even geleden is, blijkt het hoe er heel veel dingen al in mijn dagelijkse routine zijn gekomen. Zoals ’s morgens opstaan en bewust de dag te beginnen ipv meteen het hele lijstje van de dag af te werken :-D, Mezelf even terugroepen als ik weer “verkeerd om aan het fantaseren” **lees piekeren** ben. Bedankt voor het feit dat je de verantwoording bij de cursist laat. Bedankt voor je openheid en gastvrijheid en bedankt voor de kennis en wijsheid met me te delen!
Debby

Geschreven door Debby op 17 maart 2012

2/3 maart 2o12 Reiki 1 gevolgt bij Agnes.
De cursus is geweldig in 2 dagen veel geleerd ervaren gevoeld.Ik was de enige man tussen de vrouwen, en ik kan de mannen aanraden om de cursus te volgen.
Agnes bedankt dat je mij (ons) hebt ingewijd in Reiki.
Ik kan niet wachten op Reiki 2.

Johan Visser Breidenbach.

Geschreven door Johan Visser Breidenbach op 12 maart 2012

Wauw, wat een inspirerende dag.
Na Reiki I en II nu Reiki IIIA gedaan.
De meditatie waarin we Usui in Japan ontmoetten ontroerde me erg.
Het was fijn om nieuwe symbolen te leren tekenen en touch points bij elkaar te oefenen.
Het was een kleine respectvolle groep.
Tijdens de inwijding was het muisstil en er hing een serene sfeer.
Erg fijn en indringend.
Ik voelde me na afloop erg blij en energiek.
Wat mij betreft: een aanrader.
Zeker met Agnes als begeleider. Erg inspirerend.

Anja

Geschreven door Anja op 27 februari 2012

Ik mis de maandagavonden wel hoor.
Ik kan een ieder de cursus Mindfulness van Agnes aanbevelen. Wat ik toch ook moet vermelden is dat Agnes ongelooflijk schappelijk is met haar prijzen. In deze tijd van geld en macht niet onbelangrijk.
Je bewust worden van negatieve gedachten en er dan ook wat aan doen, is een hele stap voorwaarts.
Voor mijzelf, ik heb zo’n beetje m’n hele leven negatief (mede door persoonlijke omstandigheden) geleefd, is mindfulness een belangrijk onderdeel geworden, ook al lukt het niet ieder moment, het gaat steeds beter.
Gelukkig heb ik de cd met oefeningen. Dan kan ik de stem van Agnes af en toe even terug horen. Dan zie ik die mooie oogjes weer voor me, waar ze je mee aankijkt. Bedankt Agnes, ik hoop je nog eens weer te mogen ontmoeten.
Jeen

Geschreven door Jeen op 30 januari 2012

Reiki 3a
Mei 2011
Net als de vorige reiki cursussen de inwijding als prachtig ervaren, heel duidelijk dat er wat met me gebeurt en de reiki kracht nog beter bij me past en andersom. Al doe ik in de praktijk nog weinig tastbaars met reiki, ik voel het als een deel van me dat niet weggaat en daar ben ik blij mee. Tijdens de cursus oefenen gaat prima. En zoals altijd in de cursussen van Agnes: geen poespas en lekker concreet. Dank dank. Petra Degen

Geschreven door Petra Degen op 3 januari 2012

Elke keer ervaar ik weer hoe leuk, leerzaam en interessant iedere gevolgde cursus is! Afgelopen woensdagavond was de laatste avond van de gehele chakra meditatiecursus en wat was het weer ontzettend leuk! Ik ben zeker weer ervaringen rijker en ik heb uiteraard veel meer inzicht gekregen hoe elke chakra werkt en functioneerd. Het leert jezelf en anderen beter te kennen en begrijpen en waar eventuele ‘problemen’ wegkomen en deze op te lossen.

Bedankt Agnes voor deze zeer interessante en ontzettend leuke avonden!

Geschreven door Christina op 11 december 2011

Was nog even aan het kijken naar het cursus aanbod en kom zodoende even langs bij het gastenboek.(Ik zie Anneke hieronder ook al staan :)Ben ook heel erg blij met de Reiki1 cursus en met Agnes als leidster. Heel bijzonder allemaal en ik ga zeker verder op het pad.
Heel erg bedankt Agnes!
Groeten van Froukje

Geschreven door Froukje van der Werf op 11 december 2011

De Reiki 1 curcus was voor mij een hele speciale ervaring. Het gaf mij serene rust en ik was alleen met Reiki bezig en ik ga zeker verder. Dank je wel Agnes je bent een heel bijzonder warm en liefdevol mens. Heel veel liefs Anneke.

Geschreven door Anneke bij de Leij op 13 november 2011

De Reiki II cursus was voor mij weer heel anders dan Reiki I. De groep was veel groter. (toen 5 en nu 10). Voor de behandeling van de theorie en oefeningen geen probleem.
Het was prettig om te doen en de oefeningen waren erg afwisselend. Agnes brengt het op een voor mij inspirerende wijze. Ik vond het fijn om weer een inwijding te mogen ontvangen. Ik voelde me na afloop gemotiveerd en ben daardoor opnieuw enthousiast geworden. Op naar de volgende Reiki cursus….
Van harte aanbevolen.

Geschreven door Anja op 11 oktober 2011

hallo allemaal,

Reiki 2 op 8 oktober was een bijzondere en boeiende cursus. Een grote groep (10 gelijk gestemde personen) maakte er een levendige en humorvolle dag van.
Ik ben benieuwd wat deze cursus mij zal schenken de komende tijd. Nu moeten we nog aan de slag met de mantra’s en symbolen.

Jos

Geschreven door jos op 10 oktober 2011

Ik heb de Reiki 1 cursus van 9 en 10 september bij Agnes gevolgd. Het oversteeg al mijn verwachtingen! De stof was uitermate interessant, de sfeer tussen de groepsleden was heel aangenaam en het was een super toffe ervaring! Ik ben dol enthousiast over wat Reiki me tot nu toe al heeft gebracht en misschien nog wel gaat brengen. Ik heb me al vrolijk opgegeven voor de cursus Reiki 2.
Agnes heel erg bedankt voor deze dag! Je hebt ons goed geholpen en alles was fijn geregeld.
Jithapon

Geschreven door Jithapon Lemmens op 14 september 2011

Op 9 en 10 september j.l. heb ik de Reiki 1 cursus bij Agnes gedaan. Ik had eerder een paar reikibehandelingen gehad van iemand en dit was goed bevallen. Nu ik deze cursus zelf heb gedaan is het voor mij duidelijk wat Reiki precies inhoud. Nu ben ik zelf ingewijd (1e graad) en kan ik aan mezelf en ook aan andere mensen Reiki doorgeven. Met deze cursus geef je jezelf iets heel moois, namelijk dat de Reikilevensenergie door je heen gaat stromen.
We hadden een leuke gemoedelijke groep. Ik vond het bijzonder dat je voor even bij deze groep hoort en samen dit beleeft.
We hebben zaterdag heerlijk buiten gezeten in de zon met een prachtig uitzicht over het platteland.
Verder vond ik deze cursus inspirerend, leerzaam en goed verzorgd. Ik kwam er heel blij van thuis!

Geschreven door Marieke op 13 september 2011

Het is weer lastig een cursus te vinden. Ze zijn allemaal interessant en leuk om te doen.
laatste keer Mindfulness gedaan. Enorm leuk en ook iets waar ik elke dag nog iets aan heb.

Ga even na welke cursus het eerst aan bod komt.

Geschreven door Hettie op 11 september 2011

Ik vond het leren van Reiki 1 erg bijzonder. Ook heeft het mijn ogen geopend over bepaalde blokkeringen van mijzelf. Ook vond ik de sfeer heel fijn en de groep zelf. Bedankt voor deze ervaring Agnes!

Geschreven door Reinout Santana op 1 september 2011

Begin dit jaar heb ik met veel genoegen de Mindfullnes-cursus bij Agnes gevolgt.
Als ‘haan’ tussen de kippen was het voor mij een hele belevenis. Ik heb inzichten gekregen in mijn eigen processen; en hoeveel dingen er onbewust ‘ingeslopen’ zijn.
Een cursus over & met jezelf, zeker een aanrader!

Geschreven door Frank Loonstra op 30 augustus 2011

De mindfulnesscursus is echt een aanrader!

De zeven bijeenkomsten heb ik als erg prettig, leerzaam en verhelderend ervaren.

Agnes haar prettige, betrokken en aardse manier van de cursus begleiden sprak mij erg aan. Het heeft me bewust gemaakt van hoe ik het mezelf een stuk gemakkelijker en aangenamer kan maken.

Bedankt Agnes.

Geschreven door Renske op 3 mei 2011

Hoi Agnes,
Ik heb de cursus mindfulness bij je gedaan.
Ik vond het een leuke cursus, want dan wordt je er van bewust hoe belangrijk het is om in het hier en nu te leven. Door de cursus werd het ons ook duidelijk hoe we er mee om moesten gaan om in het hier en nu te leven.
Op de cursusavond was het altijd heel gezellig bij het lesgeven, er hing altijd een goede sfeer. Dit is niet het enige belangrijke, er werd ook nog eens goed les gegeven.
Groetjes Wally

Geschreven door Wally Bloembergen op 23 april 2011

Dag Agnes,

Afgelopen weekend ( 1 en 2 april) bij je de Reiki I cursus gevolg.

De cursus in enkele steekwoorden:
gastvrij, niet commercieel, alle tijd voor vragen, ontspannen sfeer, mooie omgeving, interessante materie, voldoende tijd om de theorie, praktisch toe te passen.

Nu nieuwsgierig wat Reiki mij gaat brengen of beter gezegd gaat geven.

Wellicht nog leuk aan de cursus toe te voegen (of d.m.v. een boekje) het uitvoeren van de handposities bij specifieke voorvallen, zoals geneusde elleboog, verkoudheid, hoofdpijn etc.

Groet en tot ziens

Harold

Geschreven door Harold op 5 april 2011

Afgelopen weekend heb ik bij Agnes de Reiki I cursus gevolgd.

Vrijdagavond begon lekker relaxed met een kennismaking, gevolgd door een meditatie. Vanaf dat moment was de werkweek letterlijk achter de rug, en was ik volledig aanwezig bij de cursus.

Zaterdag hebben wij de hele dag heerlijk in de tuin kunnen genieten van de zon. Agnes heeft een heldere manier van vertellen en lesgeven. Haar geduld, deskundigheid en zorg hebben er voor gezorgd dat ik de gehele cursus erg positief heb ervaren, op het moment zelf, maar zeker ook daarna. Alles was zeer goed door Agnes voorbereid en verzorgd. Bedankt!

Geschreven door Gijs de Lange op 5 april 2011

Mijn reiki 1 cursus heb ik van Agnes Tjallema mogen krijgen.
Dat ik de juiste keuze via de website had gemaakt werd mij al snel duidelijk.
Ten eerste is de locatie erg mooi. Lekker op het platteland in een mooie oude boerderij dicht bij de beroemde finkumervaart (elfstedentocht).
Om goed te aarden en niet te zweverig te worden had Agnes meer dan genoeg heerlijk chocolaatjes,koekjes en fruit staan.
De niet commercieele, oosterse, en ongedwongen instelling van Agnes spraken mij aan. Ook doordat zij meerdere opleidingen en cursussen heeft gedaan heeft zij een bredere kijk op het leven en een eigen stijl van lesgeven. Dit kwam naar voren tijdens de meditatie die zeer ontspannend was en een healingtechniek die we ook gebruikt hebben.

Ben zeker van plan om ook reiki 2 bij Agnes te volgen

groet jos

Geschreven door jos op 4 april 2011

Dag Agnes,
Wat een prachtige foto van de boerderij. Met achter het bankje de vier ramen van de ruimte waar je je cursussen geeft. Ik deed daar Reiki I en Mindfulness met jou als begeleider. Bij jou is er in die ruimte een heerlijke rustgevende sfeer. En dat voel je meteen bij de eerste bijeenkomst.En dan met Reiki die ontvangst met allerlei heerlijke dingen en sfeervol gedekte tafel. Je bent deskundig, flexibel ( je kunt creatief omgaan met het gebeuren tijdens de cursus ),en bereid je goed voor. Mijn dank voor dit alles. En dat allemaal voor een heel schappelijke prijs!

Geschreven door geert knobbe op 21 februari 2011

Hallo Agnes, febr 2011

De Mindfulness-cursus heb ik als waardevol ervaren. Het is prettig dat het in een kleine groep wordt gegeven zodat ieder aan bod komt en voldoende aandacht kan krijgen.
De oefeningen gebruik ik regelmatig.
De CD soms als ondersteuning.
De kunst is het om de gedachten de gedachten te laten zijn en mezelf niet te identificeren met de gedachten.
Ik HEB gedachten en BEN de gedachten niet!!
Het mooie is dat er inzicht wordt gekweekt waardoor iedereen zelf verder kan.
Tussen het begin en het einde van de cursus was een duidelijk verschil in stressbeleving van de medecursisten te ervaren.
Ik kan de cursus van harte aanbevelen en dat doe ik dan ook in mijn vrienden- en kennissenkring en hopelijk dmv van deze tekst.

Hartelijke groet,
Anja

Geschreven door Anja op 19 februari 2011

Op 22 januari heb ik reiki II gedaan.Net als reiki I was het weer heel warm om mee te maken.

Toen ik een jaar of 20 was zei iemand een keer tegen mij: “weet jij wat belangrijker is. Geven of Nemen??”
Ik zei toen eigenlijk meteen Geven. Toen zei die persoon: “Maar wat nu als ik jouw ook wil geven, wie gaat er dan ontvangen?”.

Dit vond ik toen al een mooi dialoog, maar op 22 januari 2011 heb ik mogen ervaren wat dit echt inhoudt. Ik kan verzekeren dat nemen soms ook erg fijn is om te ervaren.

Agnes en mede cursisten bedankt daarvoor.
Tot gauw weer op een oefenavond of andere cursus.

tessa feenstra

Geschreven door tessa feenstra- van zaane op 31 januari 2011

Wat een fijne sfeer hangt er toch bij jou! Elke keer als ik een cursus volg dan voel ik me weer voldaan en verheugt dat ik zo veel geleerd heb. Ik heb Reiki 1 en 2, Reiki Healing en chakra meditatiecursus bij je gevolgt. Je gaat echt de diepte in met de cursussen en tijdens de Reiki voelde ik me echt vereerd en verwonderd dat ik dat mocht meemaken en krijgen. Elke keer was er rijkelijk te snoepen (voor het geaard blijven, en oh wat is dat toch lekker 😀 ) en heerlijk soep bij de lunch. Ja Gastvrij ben je zeker en niet op de laatste plaats: een hele zorgzame en warme vrouw!
Ik verheug me alweer op de volgende cursus..

Geschreven door Debby van Keulen op 4 januari 2011

hoi agnes

de reiki healing die ik bij je heb gevolgd, vond ik erg leerzaam, je hebt het op een fijne rustige liefdevolle manier doorgeven,en vooral erg duidelijk.
en de groep vond ik erg harmonieus,een hele fijne sfeer.
ik kijk ook erg uit naar reiki 2
bedankt voor de gastvrijheid,en tot gauw
groetjes wilma

Geschreven door wilma nijenhuis-meijer op 9 november 2010

Hoi Agnes,

Ik heb de cursus Reiki 1, als zeer positief ervaren. Positief in de zin van leren vertrouwen, overgeven aan gevoelens. Toen ik binnenkwam de eerste avond voelde ik al meteen een zeer veilig en harmonieus gevoel. Tevens had je het heel gezellig ingericht en de tafel was super gastvrij gedekt.

Agnes, bedankt voor je gast vrijheid en de liefde die je uitstraalt.

Tot gauw weer, want ik wil heel graag Reiki 2 ook gaan doen bij jou.

Groetjes tessa.

Geschreven door tessa feenstra- van zaane op 18 oktober 2010

Op dinsdag 5 oktober was ik aanwezig bij de oefenavond die elke eerste dinsdagavond van de maand gehouden wordt.

De oefenavond was zeer leerzaam en ook erg gezellig met alle andere mede-geïnteresseerden die ook op deze avond aanwezig waren. Ik heb zelf een tijd geleden de cursussen Reiki I en Healing I gevolgd bij Agnes en ik kon mijn ervaringen op deze avond uitstekend oefenen. Agnes kan je eventueel ook goed helpen en goede tips geven tijdens het oefenen. Tevens hebben we op deze avond ook met elkaar gesproken over verschillende onderwerpen op dit gebied en hadden we uiteraard ook de gelegenheid om eventuele vragen te stellen.

Ik ben zeker de komende dinsdagavonden weer aanwezig!

Geschreven door Christina op 17 oktober 2010

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze cookies worden gebruikt om content te personaliseren, voor marketingdoeleinden, om social media functies aan te bieden en het bezoek op deze website te analyseren.

Accepteren