Over mij

Mijn naam is Agnes Tjallema en ik ben in 1958 geboren in Leeuwarden. Ik woon samen met mijn man en kinderen op een boerderij op het Friese platteland, even ten noorden van Leeuwarden.
Vanuit een warme belangstelling voor mensen en alles wat hun bezighoudt, ben ik in 1990 met mijn praktijk begonnen. In het begin werkte ik alleen met magnetiseren en Reiki. Maar al snel kwam ik tot de ontdekking, dat mensen op die manier geen inzicht kregen in hun problematiek en de oorzaak ervan. Ik was voornamelijk bezig met symptoombestrijding. Hierdoor veranderden de cliënten niets aan zichzelf of de omstandigheden, met als gevolg dat de klachten vaak terugkwamen.

Toen me dit duidelijk werd, ben ik een aantal cursussen in de kinesiologie gaan volgen. Hoewel ik er veel van geleerd heb, gaf het me niet de kennis waar ik naar zocht.

Om me die kennis wel eigen te maken, ben ik in 1995 begonnen met een opleiding hypnotherapie. Deze heb ik met  plezier en enthousiasme gevolgd. Ik heb er veel inzicht in mezelf  door gekregen en veel geleerd over psychologie en een groot  aantal therapievormen. Daarnaast ben ik me blijven ontwikkelen in magnetiseren en heb ik een aantal cursussen gevolgd die zich richten op energetische behandelingen.

De laatste jaren heb ik een opleiding gevolgd in counseling en coaching en heb ik mij gespecialiseerd in het geven van trainingen. Op het moment richt ik mijn studie vooral op het energetische systeemwerk. Ik ben er namelijk van overtuigd  dat een groot deel van de problemen en klachten waar mensen mee worstelen, daar hun oorzaak vinden.

Mijn visie is dat het leven een ontdekkingsreis is en dat je door de ervaringen die je op deze reis tegenkomt, je jezelf steeds beter leert kennen en wordt uitgedaagd om jezelf steeds verder te ontwikkelen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze cookies worden gebruikt om content te personaliseren, voor marketingdoeleinden, om social media functies aan te bieden en het bezoek op deze website te analyseren.

Accepteren