Biotensor 1 workshop

In deze workshop leer je werken met de biotensor en hoe je op de juiste manier iemand uittest. Aan de hand van een checklijst leer je uit testen in welke richting je het probleem van de geteste persoon moet zoeken. Verder leer je hoe je mensen (en dieren) weer in balans kunt brengen met verschillende middelen. Hiervoor gebruiken we testsets van o.a. voedselsupplementen, bloesemremedies, celzouten en kaarten. Er wordt ook aandacht besteed aan het neutraliseren van onder en over energieën. En het opsporen van geopatische en electrosmog belasting. Aanschaf van een biotensor en testsets is mogelijk.

Extra informatie

Kosten: € 115

Inclusief cursusmap en certificaat.
Betaling in termijnen is mogelijk


Voor ieders veiligheid

Om verantwoord met elkaar te kunnen oefenen en omdat de ventilatie mogelijkheid in de cursusruimte beperkt is, vraag ik iedere cursist (bij voorkeur) om een vaccinatie-, een herstel-, of een testbewijs. Maar een negatieve zelftest mag eventueel ook. Op deze manier kunnen we ons vrij en zonder restricties met de cursus bezig houden.

Cursus moment

Biotensor 1
Datum: 5 mrt
Tijd: Zaterdag van 9.30 uur tot ongeveer 17.00 uur.
Dit moment is vol.

Interesse?

Er zijn nog geen nieuwe cursus data bekend. Als je op de hoogte wilt blijven, kan je hieronder je e-mailadres invullen en dat ontvang je éénmalig een melding als er nieuwe data bekend zijn.
Je e-mailadres wordt na het verzenden van de melding uit het systeem verwijderd.

Je bent vergeten om dit veld in te vullen. Dit e-mail adres lijkt niet goed.

Je bent ingeschreven voor een herinnerings-e-mail.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze cookies worden gebruikt om content te personaliseren, voor marketingdoeleinden, om social media functies aan te bieden en het bezoek op deze website te analyseren.

Accepteren