Therapievormen

Biotensor Een biotensor is een apparaatje waarmee je uit kunt testen wat iemand voor middelen nodig heeft ter aanvulling van de therapie of om weer in balans te komen.

Cognitieve therapie Bij cognitieve therapie wordt de cliënt er bewust van gemaakt wat voor beeld hij of zij over zichzelf en de wereld heeft en wat voor gedachten en gevoelens dit oplevert.

Counselen Counselen is een vorm van therapie waarbij de therapeut de cliënt helpt om zelf oplossingen te vinden voor de problemen en vraagstukken waar hij of zij mee zit.

Egyptian healing Egyptian healing vindt zijn oorsprong in het oude Egypte en is een therapievorm die veel raakvlakken heeft met Reiki. Eén van de verschillen is, dat bij Egyptian healing de nadruk op de chakra’s ligt.

Energetische therapieën Energetische therapieën werkt rechtstreeks in het energieveld om blokkades (ophopingen van energie) en vervuilde energie op te lossen of weg te halen en energie toe te voegen.

Enneagram Bij Praktijk het Noorderlicht wordt er vanuit gegaan dat elk punt van het enneagram een bepaalde kwaliteit vertegenwoordigt en dat ieder mens alle negen kwaliteiten in zich heeft.

Hypnotherapie Hypnotherapie is een therapie waarbij gebruikt wordt gemaakt van een lichte vorm van hypnose. Deze gemoedstoestand wordt trance genoemd.

Magnetiseren of Healing Onder magnetiseren of healing wordt verstaan het herstellen van het energieveld van mens en dier, met als doel fysieke en psychische klachten te verhelpen.

NLP NLP geeft inzicht in onbewuste processen en de interne communicatie (wat je tegen jezelf zegt) die daar het gevolg van is.

Regressietherapie Bij regressietherapie wordt de ervaring herbeleeft. Mentale en lichamelijke ladingen kunnen worden losgelaten.

Reiki Reiki geeft een diepe ontspanning en versterkt het zelfhelend vermogen van het lichaam. Verder vermindert Reiki pijn, vitaliseert en harmoniseert het lichaam en geest, heft het blokkades op, werkt het ontgiftend en is toepasbaar bij vrijwel alle ziekten en ongemakken.

Systemisch counselen Met systemisch counselen wordt er een opstelling van het systeem van de cliënt gemaakt. Op deze manier wordt duidelijk waar de belemmeringen/ problemen zitten en hoe dit opgelost kan worden.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze cookies worden gebruikt om content te personaliseren, voor marketingdoeleinden, om social media functies aan te bieden en het bezoek op deze website te analyseren.

Accepteren