Reiki 1

Reiki betekent letterlijk universele levensenergie en is vooral bekend als een geneesmethode, waarbij je d.m.v. je handen energie doorgeeft. Maar het is ook en vooral een ontwikkelingsweg.reiki_cursus_praktijkhetnoorderlicht Je bewustzijn groeit door de inwijdingen en het werken met Reiki. Naarmate je Reiki meer gebruikt, wordt je bewustzijn groter. Er is  geen speciaal talent nodig om Reiki te kunnen beoefenen, iedereen kan er mee werken. Je wordt in deze cursus met 4 initiaties afgestemd op de Reiki-energie. Naast een stuk eigen ontwikkeling,  leer je  hoe je jezelf en anderen met Reiki kunt behandelen. Verder krijg je de geschiedenis van Reiki, een stukje ethiek over het behandelen met Reiki en leer je wat je kunt ervaren wanneer je iemand Reiki geeft. Ook komen de Reiki leefregels aan bod.
De cursus wordt gegeven in 3 dagdelen. Je wordt ingewijd volgens het systeem van Mikao Usui.

Extra informatie

Kosten: € 150

Inclusief cursusmap en certificaat
Betaling in termijnen is mogelijk


Overnachting

Voor mensen die vrijdagavond niet naar huis willen/kunnen zijn verschillende goede en goedkope overnachtingsmogelijkheden in de directe omgeving beschikbaar. Op verzoek wordt een lijst met adressen toegezonden.


Lid van de Cirkel.

Vereniging van Reiki Masters, registr. nr. M08-0559

Interesse?

Er zijn nog geen nieuwe cursus data bekend. Als je op de hoogte wilt blijven, kan je hieronder je e-mailadres invullen en dat ontvang je éénmalig een melding als er nieuwe data bekend zijn.
Je e-mailadres wordt na het verzenden van de melding uit het systeem verwijderd.

Je bent vergeten om dit veld in te vullen. Dit e-mail adres lijkt niet goed.

Je bent ingeschreven voor een herinnerings-e-mail.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze cookies worden gebruikt om content te personaliseren, voor marketingdoeleinden, om social media functies aan te bieden en het bezoek op deze website te analyseren.

Accepteren