Reiki 2

In deze cursus krijg je één initiatie die het mogelijk maakt de drie Reiki symbolen te gebruiken. Hierdoor kun je op afstand behandelen. Je leert de drie Reiki symbolen, het toepassen  en de betekenis ervan. Door de tweedegraads afstemming wordt je vermogen om Reiki te geven vergroot. Verder leer je de Reiki reiki_cursus_praktijkhetnoorderlicht_3loslaattechniek en het genezen van relaties met Reiki. Ook gaan we oefenen met de symbolen, zowel de afstandsbehandeling als de  tafel / stoel behandeling. Verder krijg je de niveaus van Byosen. Tussen de eerste en tweede graad inwijding moet minimaal 3 maand zitten. De cursus wordt gegeven op vrijdagavond en  zaterdag. Je wordt ingewijd volgens het systeem Van Mikao Usui.

Extra informatie

Kosten: € 150

Inclusief cursusmap en certificaat.
Betaling in termijnen is mogelijk


Overnachting

Voor mensen die vrijdagavond niet naar huis willen/kunnen zijn verschillende goede en goedkope overnachtingsmogelijkheden in de directe omgeving beschikbaar. Op verzoek wordt een lijst met adressen toegezonden.

Interesse?

Er zijn nog geen nieuwe cursus data bekend. Als je op de hoogte wilt blijven, kan je hieronder je e-mailadres invullen en dat ontvang je éénmalig een melding als er nieuwe data bekend zijn.
Je e-mailadres wordt na het verzenden van de melding uit het systeem verwijderd.

Je bent vergeten om dit veld in te vullen. Dit e-mail adres lijkt niet goed.

Je bent ingeschreven voor een herinnerings-e-mail.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze cookies worden gebruikt om content te personaliseren, voor marketingdoeleinden, om social media functies aan te bieden en het bezoek op deze website te analyseren.

Accepteren