Cursussen

Voor alle cursussen, met uitzondering van de Reiki en Reiki-healing, geldt een minimum van 5 deelnemers om de cursus door te kunnen laten gaan. Voor iedere cursus en de oefenavonden kun je je aanmelden tot 1 week van tevoren.

Mocht je een cursus Reiki, healing of Reiki-healing willen doen en kun je niet op de geplande data, meld het dan even. Als er genoeg mensen zijn met dit probleem, wordt er een extra cursus gegeven.

Alle cursussen zijn inclusief koffie, thee en koek. Bij de workshops en cursussen die overdag gegeven worden, is er ook zuivel, vruchtensap, soep en fruit. Graag zelf brood meenemen.

De koffie en thee staat een kwartier voor aanvang klaar. In de zomer worden bij mooi weer de cursussen en workshops zoveel mogelijk  in de tuin gegeven.

Er zijn verschillende  goede en goedkope overnachtingsmogelijkheden in de directe omgeving beschikbaar. Op verzoek wordt je een lijst met adressen toegezonden.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze cookies worden gebruikt om content te personaliseren, voor marketingdoeleinden, om social media functies aan te bieden en het bezoek op deze website te analyseren.

Accepteren