Gastdocenten

Een aantal cursussen en workshops geef ik samen met een paar collega’s, die zich hieronder even voorstellen.

Annemiek Zeilstra

Ik ben Annemiek Zeilstra, geboren 27 februari 1968 en sinds 2004 werkzaam als Medium en als Hypno- en Regressie therapeut in mijn eigen praktijk voor zelfontwikkeling en bewustwording.

Al op zeer jonge leeftijd kwam ik in aanraking met paranormale situaties maar wist er toen geen naam aan te geven. Ik had hele gesprekken in mijn hoofd en kreeg ook trouw antwoord maar van wie en hoe daar had ik geen idee van. Veel later kwam ik er achter dat het mijn gids en oma zijn, die me nu begeleiden als ik met mensen werk.

Ik zag dingen om mij heen, voelde veel situaties aan en pikte automatisch sferen op.

Omdat ik een persoon ben die met twee benen op de grond staat, ben ik uit gaan zoeken hoe ik met mijn paranormale gave mensen kan helpen. Ondertussen heb ik vele cursussen en workshops gevolgd en vele opleidingen gedaan voor mijn eigen ontwikkeling maar ook om andere mensen te helpen hun eigen ‘ík’ te ontdekken. Door middel van een gidsensessie ben ik in contact gekomen met mijn Gids en ben toen aan de slag gegaan om mijn doel te bereiken. Dit doel is het helpen van mensen met hun persoonlijke ontwikkeling en om ze te laten ontdekken wie ze nu eigenlijk zijn.

Sinds 2008 geef ik o.a. cursussen paranormale ontwikkeling en ik vind het fantastische om te zien hoe snel de cursisten zich hierin ontwikkelen. Mijn streven is om op een nuchtere en heldere manier mensen te helpen in hun eigen ontwikkeling en ze te stimuleren om misschien zelf weer andere mensen helpen.

Klaas van der Wal

Ik ben Klaas van der Wal, geboren en opgegroeid op de Friese klei.

Getrouwd en woonachtig in Leeuwarden. Na werkzaam geweest te zijn in de techniek, heeft een ongeluk mij op het pad gebracht dat beter bij mij past, namelijk het begeleiden van mensen in groeiprocessen. Zo ben ik in 2004 afgestudeerd als trainer/ coach communicatie en persoonlijke effectiviteit, ben ik geschoold in de Tarot en heb ik diverse cursussen gevolgd op het gebied van energetisch en systemisch werken (familieopstellingen).

Deze diverse opleidingen hebben me laten inzien hoe alles in de schepping met elkaar verbonden is en hoe gemakkelijk wij elkaar kunnen beïnvloeden in positieve en negatieve zin.

Met familieopstellingen kunnen we op een fascinerende wijze negatieve invloeden in je leven ombuigen naar een stromende beweging.

Mijn missie is om vanuit kracht, te inspireren, initiëren en ontwikkelen, met als doel mensen vanuit hun eigen mogelijkheden te laten groeien tot wie ze in de kern zijn.

Hendrika Aartsma

Mijn naam is Hendrika Aartsma. Ik ben geboren in 1971 te Dokkum. Ik woon sinds juni 2012 samen met mijn vriend, zijn zoon en mijn 2 dochters. Ik ben Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige en Gedragstherapeutisch Werker.

Op mijn 19e begon ik aan de HBO-V. Als kind al bewonderde ik de zusters in het ziekenhuis. Ik wilde oorspronkelijk in het buitenland gaan werken en deed hier tijdens mijn opleiding(en) ervaring in op, maar uiteindelijk liep mijn leven anders. Ik ontdekte dat mijn voorkeur uit ging naar werken met mensen met sociale, psychische en psychiatrische problematiek en vanaf 1995 ben ik altijd binnen de hulpverlening werkzaam geweest.

Mijn interesse in spiritualiteit is er eigenlijk altijd al geweest. Door mijn reizen, door te lezen en door kennis van anderen werd me steeds duidelijker welke richting ik op wilde gaan. Ik kon via mijn werk meedoen aan een Mindfullness training. Ik kreeg steeds meer de behoefte om ook die verworven kennis te integreren in het hulpverlenen.

Ik volgde een aantal cursussen bij Agnes Tjallema in Finkum en daar ontstond het plan om samen iets te ontwikkelen binnen haar praktijk. Onze kennis en ervaring te combineren en hier een mix van te maken,  kan denk ik iets heel moois opleveren .

Naast mijn werk volg ik momenteel (t/m juni 2013)een opleiding “docent deugdenyoga”, wat volgens mij een waardevolle aanvulling is op het geheel. Ik wil graag mensen inzicht geven in “hoe de kracht in zichzelf (terug) te vinden”. De deugden die alle  mensen van nature in zich hebben kunnen hierbij helpen. De deugden zullen o.a. terug komen in de workshop “in je kracht” en de weerbaarheidtraining die gaat starten in maart 2013.