Aanvullende Reiki technieken

In deze nieuwe cursus leer je Japanse technieken te gebruiken bij een Reiki behandeling. Hierdoor krijg je, vooral bij lichamelijke klachten, een veel beter resultaat.

Werken met Byosen

Byosen is bij ons pas de laatste jaren een beetje bekend geworden, terwijl het in Japan als basis dient voor elke behandeling. Byosen is dat wat je waarneemt in je handen als je iemand behandelt. Het geeft een indicatie van de energetische toestand van de cliënt.

Vrij vertaalt betekent het ‘de opeenhoping en waarneming van vervuilde energie’ in het lichaam. De ophoping van vervuilde energie is in te delen in vijf verschillende niveau’s van intensiteit. Deze niveaus zijn voor de behandelaar waarneembaar door een gevoel van warmte, hitte, kriebelen, pulseren of pijn.

Je leert door middel van verschillende oefeningen Byosen te herkennen en ermee te werken. Verder krijg je een ademtechniek ter versterking van de Reiki. Je leert de cliënt te scannen en in te tunen op verschillende niveau’s ;  lichamelijk, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Ook gaan we in op de Reiki behandeling van ernstig zieke mensen en stervensbegeleiding met Reiki. Daarnaast krijg je technieken om jezelf zowel energetisch als emotioneel te beschermen.

Extra informatie

Kosten: € 115,-

Inclusief cursusmap en certificaat.
betaling in termijnen is mogelijk.


Voor ieders veiligheid

Om verantwoord met elkaar te kunnen oefenen en omdat de ventilatie mogelijkheid in de cursusruimte beperkt is, vraag ik iedere cursist (bij voorkeur) om een vaccinatie-, een herstel-, of een testbewijs. Maar een negatieve zelftest mag eventueel ook. Op deze manier kunnen we ons vrij en zonder restricties met de cursus bezig houden.

Cursus moment

Aanvullende Reikitechnieken
Datum: 11 feb
Tijd: Vrijdag van 9.30 uur tot ongeveer 17.00 uur

Deze momenten kan ik niet..

Als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe momenten, kan je hieronder je e-mailadres invullen en dat ontvang je éénmalig een melding als er nieuwe data bekend zijn.
Je e-mailadres wordt na het verzenden van de melding uit het systeem verwijderd.

Je bent vergeten om dit veld in te vullen. Dit e-mail adres lijkt niet goed.

Je bent ingeschreven voor een herinnerings-e-mail.

Direct inschrijven voor deze cursus

Je bent vergeten om dit veld in te vullen.
Je bent vergeten om dit veld in te vullen
Je bent vergeten om dit veld in te vullen
Je bent vergeten om dit veld in te vullen
Je bent vergeten om dit veld in te vullen
Je bent vergeten om dit veld in te vullen
Je bent vergeten om dit veld in te vullen

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze cookies worden gebruikt om content te personaliseren, voor marketingdoeleinden, om social media functies aan te bieden en het bezoek op deze website te analyseren.

Accepteren