Chakra meditatiecursus

Deze cursus is een boeiende reis door de belangrijkste gebieden van het menselijke bewustzijn. We maken deze reis via de zeven hoofdchakra’s. Iedere hoofdchakra correspondeert met een bepaald psychologisch gebied.

Zo bepaalt de eerste chakra  onze basisbehoeften zoals overleven, veiligheid, je thuis voelen. De tweede chakra heeft te maken met seksualiteit, gevoelens en het innerlijk kind.  De derde chakra omvat het gebied van de wil en de macht. De vierde chakra heeft alles te maken met liefde en relaties. De vijfde chakra bepaalt hoe we communiceren, onszelf uiten in de wereld. De zesde chakra is gericht op intuïtie, zelfbespiegeling en de zevende chakra heeft te maken met kennis en spirituele ontwikkeling.

In de  cursus krijg je een stuk theorie over de werking  en het psychologisch gebied van iedere  chakra en verder gaan we deze gebieden d.m.v. visualisaties en geleide meditaties per chakra verkennen. Het is een proces, waarin je bewust wordt hoe je chakra’s werken en wat voor effect dit op je huidige functioneren heeft. Op deze manier leer je jezelf beter kennen en begrijpen. Je krijgt inzicht in hoe je verleden doorwerkt in het heden en op welke manier dit je huidige functioneren beïnvloedt. Daarnaast leer je hoe je de werking van de chakra’s kunt verbeteren door blokkades hierin op te heffen.

Extra informatie

Kosten: € 115

Bij betaling per keer zijn de kosten €17,00
Inclusief cursusmap

Interesse?

Er zijn nog geen nieuwe cursus data bekend. Als je op de hoogte wilt blijven, kan je hieronder je e-mailadres invullen en dat ontvang je éénmalig een melding als er nieuwe data bekend zijn.
Je e-mailadres wordt na het verzenden van de melding uit het systeem verwijderd.

Je bent vergeten om dit veld in te vullen. Dit e-mail adres lijkt niet goed.

Je bent ingeschreven voor een herinnerings-e-mail.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze cookies worden gebruikt om content te personaliseren, voor marketingdoeleinden, om social media functies aan te bieden en het bezoek op deze website te analyseren.

Accepteren