De systemische principes van het hulpverlenen

Dit is een  workshop voor (aankomende) hulpverleners, waarbij het hulpverlenen vanuit systemisch perspectief onder de loep wordt genomen. Onderwerpen die o.a. aan de orde komen zijn: de principes van het helpen en de valkuilen daarin voor de hulpverlener. De invloed van je ouders op je rol als hulpverlener. Overdracht en tegenoverdracht systemisch bekeken. Wie heeft de controle over de sessie de cliënt of de hulpverlener.  De invloed (van het gezin van herkomst) van de cliënt op het verloop van de therapie. Hoe herken je een machtsstrijd en nog belangrijker hoe blijf je eruit.

Naast een stuk theorie is het vooral een actieve cursus waarin we veel met opstellingen, in allerlei vormen, werken. Zo kun je problemen inbrengen waar je als hulpverlener tegen aan loopt, die werken we met mini opstellingen uit.

Extra informatie

Kosten: € 100,00

Inclusief cursusmap
Betaling in termijnen is mogelijk


Overnachtingsmogelijkheden

Voor mensen die vrijdagavond niet naar huis willen/kunnen zijn verschillende goede en goedkope overnachtingsmogelijkheden in de directe omgeving beschikbaar. Op verzoek wordt een lijst met adressen toegezonden.

Interesse?

Er zijn nog geen nieuwe cursus data bekend. Als je op de hoogte wilt blijven, kan je hieronder je e-mailadres invullen en dat ontvang je éénmalig een melding als er nieuwe data bekend zijn.
Je e-mailadres wordt na het verzenden van de melding uit het systeem verwijderd.

Je bent vergeten om dit veld in te vullen. Dit e-mail adres lijkt niet goed.

Je bent ingeschreven voor een herinnerings-e-mail.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze cookies worden gebruikt om content te personaliseren, voor marketingdoeleinden, om social media functies aan te bieden en het bezoek op deze website te analyseren.

Accepteren