Herprogrammeren van het onderbewuste

In deze cursus gaan we uitgebreid in op de werking van het onderbewuste. Dit is namelijk van grote invloed op onze denkwijze en functioneren. Daarnaast krijg je inzicht in je overtuigingen, opvattingen, zelfbeeld en wereldbeeld. Hierdoor leer je jezelf beter kennen en begrijpen. Je overtuigingen en opvattingen vormen namelijk de basis van je gedrag. Je leert begrijpen waarom je op een bepaalde manier reageert en steeds weer in dezelfde valkuilen trapt en natuurlijk krijg je handvatten hoe je dit kunt veranderen. Verder ontdek je welke (familie)patronen je hanteert en wat de invloed is van je ouders en familie op je huidige functioneren is en hoe je dat kunt veranderen. Je leert hoe je ongewenst gedrag kunt wijzigen en angsten kunt neutraliseren. Vervolgens gaan we met verschillende soorten oefeningen de overtuigingen, opvattingen en patronen die je als een belemmering ervaart veranderen. Ook gaan we aandacht besteden aan de verschillende denkmodellen die mannen en vrouwen hanteren en wat voor invloed dit op een relatie heeft. En je  leert manipulatie en emotionele chantage te herkennen en manieren om hier mee om te gaan.

Extra informatie

Kosten: € 115

Bij betaling per keer zijn de kosten € 17,00
Inclusief cursusmap

Interesse?

Er zijn nog geen nieuwe cursus data bekend. Als je op de hoogte wilt blijven, kan je hieronder je e-mailadres invullen en dat ontvang je éénmalig een melding als er nieuwe data bekend zijn.
Je e-mailadres wordt na het verzenden van de melding uit het systeem verwijderd.

Je bent vergeten om dit veld in te vullen. Dit e-mail adres lijkt niet goed.

Je bent ingeschreven voor een herinnerings-e-mail.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze cookies worden gebruikt om content te personaliseren, voor marketingdoeleinden, om social media functies aan te bieden en het bezoek op deze website te analyseren.

Accepteren