Het helende enneagram

Dit is een interactieve cursus waarbij het enneagram als basis dient om jezelf en anderen beter te leren kennen. Het bestaat uit een cirkel waarop zich 9 punten bevinden die ieder een bepaalde kwaliteit/energie vertegenwoordigen. Iedereen heeft al die kwaliteiten in meer of mindere mate in zich.

We beginnen met een uitleg van de kwaliteiten en de bijbehorende strategieën en vervormingen. Dan volgt  het bepalen van de eigen persoonlijkheidscode. Door hiermee  aan het werk te gaan krijg je inzicht in je zwakke en sterke punten en welke strategieën je hanteert. We gaan oefeningen doen  in kleine groepjes  en daarnaast gaan we met de hele groep aan het werk met enneagram opstellingen. Iedere cursist mag hierbij vraagstukken inbrengen.
Het is een driedaagse workshop die over 3 maanden verdeeld, gegeven wordt.

Extra informatie

Kosten:

Interesse?

Er zijn nog geen nieuwe cursus data bekend. Als je op de hoogte wilt blijven, kan je hieronder je e-mailadres invullen en dat ontvang je éénmalig een melding als er nieuwe data bekend zijn.
Je e-mailadres wordt na het verzenden van de melding uit het systeem verwijderd.

Je bent vergeten om dit veld in te vullen. Dit e-mail adres lijkt niet goed.

Je bent ingeschreven voor een herinnerings-e-mail.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze cookies worden gebruikt om content te personaliseren, voor marketingdoeleinden, om social media functies aan te bieden en het bezoek op deze website te analyseren.

Accepteren