Inzicht en transformatie

In deze workshop ga je op een creatieve manier aan de slag met een thema of probleem waar je in je leven steeds maar tegen aan loopt. Enkele voorbeelden van mogelijke onderwerpen zijn: altijd controle willen houden, je niet serieus genomen voelen, het gevoel hebben dat je vastzit, gebrek aan zelfvertrouwen, niet aangaan van confrontaties en altijd willen pleasen.

Het eerste deel van de workshop bestaat uit intuïtief tekenen en hiervoor hoef je echt niet te kunnen tekenen. Het belangrijkste is dat je zelf weet wat het voorstelt. Bij dit onderdeel wordt je tekening uitgelegd aan de hand van de chakra psychologie. Ook de werking  van de chakra’s komen hierbij aan de orde. Op deze manier wordt helder hoe het probleem zich in het verleden uitte, welke invloed het op het heden heeft en hoe je er een positieve kracht van kunt maken voor de toekomst.

In het tweede stuk van de workshop ga je met klei, de negatieve aspecten van het onderwerp uitbeelden en ook hier geldt dat het niet mooi hoeft te zijn, het enige belangrijke is dat jij weet  wat het betekent. Als laatste gaan we de negatieve aspecten transformeren tot een positieve kracht.

Extra informatie

Kosten: € 75

Betaling in termijnen is mogelijk


Maximaal 6 deelnemers

Doordat dit een intensieve workshop is, waarbij ik de cursisten optimaal wil begeleiden kunnen er maximaal 6 mensen meedoen.

Interesse?

Er zijn nog geen nieuwe cursus data bekend. Als je op de hoogte wilt blijven, kan je hieronder je e-mailadres invullen en dat ontvang je éénmalig een melding als er nieuwe data bekend zijn.
Je e-mailadres wordt na het verzenden van de melding uit het systeem verwijderd.

Je bent vergeten om dit veld in te vullen. Dit e-mail adres lijkt niet goed.

Je bent ingeschreven voor een herinnerings-e-mail.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze cookies worden gebruikt om content te personaliseren, voor marketingdoeleinden, om social media functies aan te bieden en het bezoek op deze website te analyseren.

Accepteren