Licht meditatieavond

Ook dit jaar is er weer een speciale Licht meditatieavond. Deze avond is bedoeld voor mensen die  zo rond de Kerstdagen behoefte hebben aan een stukje zingeving, maar zich misschien niet zo thuis voelen in de kerk.

De avond bestaat uit verschillende meditatie oefeningen en een oud Keltisch ritueel . Het thema is ‘de terugkeer van het Licht’. In de oudheid werd door alle volkeren omstreeks deze tijd de winter zonnewende gevierd. Met een ritueel  vierden ze dan de terugkeer van het Licht. De meeste mensen denken dat ze het  langer worden  van de dagen vierden,  maar oude volkeren verleenden een veel spirituelere betekenis aan de winter zonnewende.  De diepere betekenis  wordt tijdens het ritueel vanzelf duidelijk.

Verder gaan we twee  Licht meditaties  doen, waarbij er bijzondere aandacht wordt besteed aan dierbaren die er niet meer zijn en doen we een meditatie voor vrede.Verder is het ook  een gezellige avond met na het officiële gedeelte een hapje en een drankje.

In de cursusruimte hebben we geen schoenen aan  en om koude voeten te voorkomen, is het handig dikke sokken of sloffen mee te nemen. Bij een grote opkomst wijken we uit naar een andere locatie bij mij in de buurt.  Dit wordt dan nog aangegeven.

Extra informatie

Kosten: € 10

Interesse?

Er zijn nog geen nieuwe cursus data bekend. Als je op de hoogte wilt blijven, kan je hieronder je e-mailadres invullen en dat ontvang je éénmalig een melding als er nieuwe data bekend zijn.
Je e-mailadres wordt na het verzenden van de melding uit het systeem verwijderd.

Je bent vergeten om dit veld in te vullen. Dit e-mail adres lijkt niet goed.

Je bent ingeschreven voor een herinnerings-e-mail.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze cookies worden gebruikt om content te personaliseren, voor marketingdoeleinden, om social media functies aan te bieden en het bezoek op deze website te analyseren.

Accepteren