Oefenavond

De oefenavonden worden gegeven op elke tweede woensdag van de maand. Dit jaar worden er alleen oefenavonden voor Reiki en healing gegeven.

 

Reiki en healing oefenavonden: Op deze avonden kun je oefenen met Reiki, healing, Reiki-healing en Byosen.  De bedoeling is dat je elkaar gaat behandelen met de technieken die je in huis hebt. Zo kunnen de Reiki beoefenaars ook eens met healing kennismaken en andersom.

Elke oefenavond is erg leuk en leerzaam.  Het zijn interactieve avonden die jullie grotendeels zelf vormgeven. Tevens  is het een goede gelegenheid om in contact  te komen met mensen die dezelfde interesses hebben, of om oude medecursisten weer eens te ontmoeten.

Extra informatie

Kosten: € 8 per avond

Graag contant betalen.

Interesse?

Er zijn nog geen nieuwe cursus data bekend. Als je op de hoogte wilt blijven, kan je hieronder je e-mailadres invullen en dat ontvang je éénmalig een melding als er nieuwe data bekend zijn.
Je e-mailadres wordt na het verzenden van de melding uit het systeem verwijderd.

Je bent vergeten om dit veld in te vullen. Dit e-mail adres lijkt niet goed.

Je bent ingeschreven voor een herinnerings-e-mail.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze cookies worden gebruikt om content te personaliseren, voor marketingdoeleinden, om social media functies aan te bieden en het bezoek op deze website te analyseren.

Accepteren