Praktijkvoering en gesprekstechnieken

Deze cursus is vooral bedoeld voor mensen die als therapeut aan de slag willen en behoefte hebben aan meer kennis op het gebied van praktijkvoering en gesprekstechnieken. Vaak hebben (aankomende) therapeuten op hun vakgebied wel allerlei vaardigheden geleerd, maar niet hoe je een praktijk moet runnen en hoe je therapeutische gesprekken voert.

In deze cursus leer je verschillende gesprekstechnieken  en observatietechnieken. Ook gaan we het hebben over de opbouw van de cliënt / therapeut relatie, de structuur van een sessie, het opstellen van een behandelplan, het aanleggen van een dossier, privacy en ethiek.

Verder gaan we uitgebreid aandacht besteden aan acquisitie en marketing. Daarnaast het ontwikkelen van je eigen huisstijl en aan welke eisen een website moet voldoen.

Extra informatie

Kosten: € 115

Inclusief cursusmap en certificaat.
Betaling in termijnen is mogelijk.


Overnachting

Voor mensen die vrijdagavond niet naar huis willen/kunnen zijn verschillende goede en goedkope overnachtingsmogelijkheden in de directe omgeving beschikbaar. Op verzoek wordt een lijst met adressen toegezonden.

Interesse?

Er zijn nog geen nieuwe cursus data bekend. Als je op de hoogte wilt blijven, kan je hieronder je e-mailadres invullen en dat ontvang je éénmalig een melding als er nieuwe data bekend zijn.
Je e-mailadres wordt na het verzenden van de melding uit het systeem verwijderd.

Je bent vergeten om dit veld in te vullen. Dit e-mail adres lijkt niet goed.

Je bent ingeschreven voor een herinnerings-e-mail.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze cookies worden gebruikt om content te personaliseren, voor marketingdoeleinden, om social media functies aan te bieden en het bezoek op deze website te analyseren.

Accepteren