Spirituele ontwikkeling

In deze  cursus behandelen we spiritualiteit in de meest brede vorm. Het is een interactieve cursus die we met elkaar vormgeven. Onderwerpen die o.a. aan de orde komen zijn; hoe ziet een aura eruit en wat zijn chakra ‘s. Verder staan we stil bij  het doel van het leven en  hebben we het over reïncarnatie.  We hebben het over het begrip ziel en wat het verschil is  met de geest. We gaan het uitgebreid hebben  over wat  er  na de dood gebeurt en hoe de zielenwereld in elkaar zit.  Ook gaan we het hebben over engelen, gidsen en entiteiten. We praten over het Kosmisch Bewustzijn en wat onze plaats is in het grote geheel.

Elke les doen we verschillende oefeningen, zoals het leren voelen van de aura, doen we verschillende soorten meditaties en  maken we in een meditatie contact met enkele van onze persoonlijkheden uit vorige levens. Via regressie zoeken we uit welk vorig leven de meeste invloed heeft op ons huidige leven.

Al met al is deze cursus een interessant avontuur waarin we leren, ervaren en onszelf ontdekken in samenhang met het grote geheel

Extra informatie

Kosten: € 120

Bij betaling per keer zijn de kosten € 17,50


Interesse?

Er zijn nog geen nieuwe cursus data bekend. Als je op de hoogte wilt blijven, kan je hieronder je e-mailadres invullen en dat ontvang je éénmalig een melding als er nieuwe data bekend zijn.
Je e-mailadres wordt na het verzenden van de melding uit het systeem verwijderd.

Je bent vergeten om dit veld in te vullen. Dit e-mail adres lijkt niet goed.

Je bent ingeschreven voor een herinnerings-e-mail.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze cookies worden gebruikt om content te personaliseren, voor marketingdoeleinden, om social media functies aan te bieden en het bezoek op deze website te analyseren.

Accepteren