Versterking van het zelfvertrouwen

Een gebrek aan zelfvertrouwen ontstaat doordat je je onzeker voelt over je eigen capaciteiten, gedragingen of uiterlijk in bepaalde omstandigheden. Dit heeft zijn oorsprong meestal in de (vroege) jeugd. In deze cursus gaan we de oorzaak van het gebrek aan zelfvertrouwen met mini opstellingen en NLP zoveel mogelijk neutraliseren.

Daarnaast kent iedereen ook situaties waarin je wel zelfvertrouwen hebt. We laten je ervaren dat je houding en gedachten in de situaties waarin je je sterk voelt heel anders is. En dat mensen dan ook anders op je reageren. Dit gegeven gebruiken we in de cursus als hulpbron om in te zetten in de moeilijke situaties. Verder gaan we met mini opstellingen, zelfhypnose en NLP je in je kracht zetten.

We eindigen de dag met een ritueel, waarin je de oude visie over jezelf loslaat en we laten je met nieuwe inzichten en herwonnen kracht de toekomst tegemoet gaan.

Trainers: Klaas van de Wal en Agnes Tjallema.

Extra informatie

Kosten: € 95,00

Interesse?

Er zijn nog geen nieuwe cursus data bekend. Als je op de hoogte wilt blijven, kan je hieronder je e-mailadres invullen en dat ontvang je éénmalig een melding als er nieuwe data bekend zijn.
Je e-mailadres wordt na het verzenden van de melding uit het systeem verwijderd.

Je bent vergeten om dit veld in te vullen. Dit e-mail adres lijkt niet goed.

Je bent ingeschreven voor een herinnerings-e-mail.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze cookies worden gebruikt om content te personaliseren, voor marketingdoeleinden, om social media functies aan te bieden en het bezoek op deze website te analyseren.

Accepteren