Magnetiseren of Healing

Eigenlijk zit er geen verschil tussen magnetiseren en healen. De term magnetiseren wordt vaak gebruikt door mensen die dit van nature in huis hebben. Terwijl healing meer gebruikt wordt door mensen die er een opleiding voor gevolgd hebben. Maar in feite is het hetzelfde.

Iedereen kan leren om te healen. Het is net als met piano spelen, iedereen het kan leren en hoe meer je oefent des te beter het gaat. Maar de een heeft er meer aanleg voor dan de ander en daardoor zal degene met meer aanleg ook betere resultaten behalen.

Wat is het?

Onder healing wordt verstaan het herstellen van het energieveld van mens en dier, met als doel fysieke en psychische klachten te verhelpen. Een healing onderga je zittend of liggend, afhankelijk van de klachten. Uiteraard houd je hierbij je kleding aan.

Hoe gaat het?

Na een inventarisering van de klachten wordt als eerste je energieveld afgetast. Dit is om vast te stellen waar zich blokkades en energieophopingen bevinden en waar te weinig energie zit. Dan wordt het hele energielichaam globaal ‘schoongeveegd’ en vervolgens worden de blokkades en energieophopingen verwijderd. Als alle vervuilde energie is weggehaald geeft dit in de meeste gevallen al een duidelijk merkbare verlichting van de klachten. Daarna wordt er energie toegevoegd op de plaatsen waar de vervuilde energie is weggehaald en de tekorten aan energie worden aan gevuld. Een healing duurt gemiddeld één tot anderhalf uur.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze cookies worden gebruikt om content te personaliseren, voor marketingdoeleinden, om social media functies aan te bieden en het bezoek op deze website te analyseren.

Accepteren