Reiki

Reiki is een healingsmethode waarbij door middel van handoplegging energie wordt doorgegeven. Het is (her)ondekt door een Japanse monnik en in de vorige eeuw over de hele wereld verspreid.

Reiki geeft een diepe ontspanning en versterkt het zelfhelend vermogen van het lichaam. Verder vermindert Reiki pijn, vitaliseert en harmoniseert het lichaam en geest, heft het blokkades op, werkt het ontgiftend en is toepasbaar bij vrijwel alle ziekten en ongemakken.

Reiki kan zowel afzonderlijk als in combinatie met  andere therapieën gebruikt  worden. Het mooie van Reiki is dat het in feite niet uitmaakt waar de behandelaar de handen houdt, het stroomt vanzelf naar de plaats waar het nodig is. Het gaat door kleding, gips en verband heen en werkt ook als de handen iets boven het lichaam gehouden worden. Verder kan Reiki op afstand gestuurd worden als degene die het nodig heeft niet aanwezig kan zijn.

Lid van de Cirkel, vereniging van Reiki Masters, registr. nr. M08-0559

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze cookies worden gebruikt om content te personaliseren, voor marketingdoeleinden, om social media functies aan te bieden en het bezoek op deze website te analyseren.

Accepteren